(advertorial)


Bouke Seelemeijer Audio

Gepubliceerd op 15 maart 2007
Auteur: Bert Dekker

Liefde voor muziek én techniek”. Dat zijn de woorden die Bouke Seelemeijer in de mond neemt als hij praat over “zijn” luidsprekers van het merk Piega. Reden te meer om stil te staan bij dit gerenommeerde luidsprekermerk uit een land waar alles wat er vandaan lijkt te komen omlijst lijkt te zijn met net dat extra beetje magie oftewel “das gewisse etwas”.


Klik hier voor de video-reportage van deze Hi-Visit

Of het nu koekoeksklokken of horloges zijn, Emmentaler of Piega luidsprekers, alles wordt ontwikkeld en vervaardigd met dezelfde (Zwitserse) precisie die maakt dat dit kleine land wereldwijd op dit vlak duidelijk de toon zet. Lees met ons mee hoe het komt dat een eigenzinnig Zwitsers hoogstandje er al meer dan 20 jaar in slaagt de tongen los te maken bij vriend en vijand en er keer op keer in slaagt ons muzikale hart te beroeren.

Bouke legt uit: “Bouke Seelemeijer Audio (BSA) bestaat al vanaf 1981. We hebben net ons 25-jarig jubileum achter de rug. Hoe zeer ons bedrijf in de afgelopen tijd is veranderd, we houden heel stevig vast aan onze kern. We zijn immers het bedrijf begonnen uit liefde en passie voor muziek en elektronica. Uit muziek die ons beroert. Muziek die in ons zit en deel van ons uitmaakt. Dit verklaart ook onze liefde en passie voor techniek en elektronica die het mogelijk maakt om te komen tot de hoogste weergavekwaliteit die mogelijkheid is.

HiVisit Bouke Seelemeijer Audio in Den Bosch

In onze wereldwijde zoektocht naar belangrijke merken die naadloos aansluiten op onze visie op muziek en techniek maakten we in Zwitserland in 1986 kennis met het merk “Piega”. Dit merk had destijds nog geen vertegenwoordiging in Nederland. Tijdens mijn kennismaking met Leo Greiner en Kurt Scheuch van Piega werd me snel duidelijk dat ik te maken had met een bedrijf dat dezelfde passie voor liefde en techniek deelt. Dat ook weet te vertalen in topklasse ontwerpen in een revolutionair design en ontwerp. "

HiVisit Bouke Seelemeijer Audio in Den Bosch1) Bouke Seelemeijer Audio
2) Materiaalkeuze
3) Bijzondere tweeter
4) Waar is dit nu voor nodig?

EDITORS' CHOICE