HiFi.nl
 

Recensie: Micromega MyAmp

Gepubliceerd op 2 juni 2015
Auteur: René van Es

Micromega MyAmp RecensieOntwerpers in Frankrijk zijn creatief, kijk maar eens naar de auto's die uit Frankrijk komen of naar producten die met audio te maken hebben. Of het nu gaat om vormgeving, om technische oplossingen of de combinatie van beiden, ik heb inmiddels heel wat fraaie zaken onder handen gehad die een blijvende indruk achter hebben gelaten.
lees verder>>

Recensie: Technics C700-set

Gepubliceerd op 29 mei 2015
Auteur: Redactie HiFi.nl

Technics C700Met veel tamtam werd op IFA in september 2014 de terugkeer van Technics aangekondigd. Dit keer geen draaitafels, maar volledig digitale muziek. FWD magazine testte de serie.
lees verder>>

Review: Dynaudio Focus 400 XD

Gepubliceerd op 27 mei 2015
Auteur: Jan de Jeu

Dynaudio_Focus_400_XD_living.jpg

Toen ik de eerste keer de XEO 5 vloerstaande luidspreker van het Deense luidsprekermerk Dynaudio in mijn luisterruimte hoorde was ik erg onder de indruk van de klankkwaliteit van deze draadloos aangestuurde actieve speaker. Van de XEO 4, een monitor luidspreker van de tweede generatie XEO luidsprekers, was ik ruim twee jaar later zo mogelijk nog sterker gecharmeerd. Maar met de nieuwe Focus XD serie heeft Dynaudio zichzelf opnieuw overtroffen.

 

lees verder>>

Musical Fidelity MX-DAC: compacte High End volgens de uitvinders

Gepubliceerd op 26 mei 2015
Auteur: Eric de Boer

Musical Fidelity MX-DAC

Nu streaming audio definitief een plaats heeft ingenomen binnen de high end audio gelederen, gaat ook de techniek met grote stappen vooruit. Steeds meer muziekliefhebbers (her-)ontdekken hun digitale collectie en ook DSD is geen vreemde eend in de spreekwoordelijke bijt meer. Musical Fidelity speelt met hun nieuwe MX-DAC in op de wens van hoogwaardige weergave, zonder meteen een lijvig component in huis te krijgen.

lees verder>>

Review: Audio Technica ATH-MSR7 hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 24 mei 2015
Auteur: Jamie Biesemans

Audio-Technica ATH-MSR7Toen ze bij Audio-Technica begonnen te sleutelen aan een opvolger voor de legendarische dj-hoofdtelefoon M50x, ontstond er een spin-off project dat uiteindelijk uitmondde in deze ATH-MSR7. Geen dj-hoofdtelefoon werd het, maar een verrassend goede gesloten allrounder.
lees verder>>

Recensie: DALI FAZON MIKRO met SUB E-9 F surroundset

Gepubliceerd op 19 mei 2015
Auteur: Eric de Boer

Dali Mikro FazonMeerkanaals geluid klinkt nog steeds het beste wanneer een volwaardige surroundset in de kijk- en luisterruimte wordt geplaatst. Dat weten fabrikanten ook. En hoewel soundbars en speakerbases eenvoudiger te plaatsen zijn, gaat er niets boven een met zorg geplaatste meerkanaals opstelling. Wanneer uiterlijk een rol speelt, kom je als consument snel uit bij een systeem met satellietspeakers, aangevuld met een subwoofer voor de laagondersteuning. DALI vulde daarom hun FAZON serie aan met de kleine MIKRO speakers.
lees verder>>

Paradigm Prestige 85F

Gepubliceerd op 13 mei 2015
Auteur: Ruud Jonker

Paradigm_1.jpg

Enige tijd geleden stond de gelimiteerde Paradigm Tribute vloerstaander in de luisterruimte. Een model dat uitgebracht werd ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum van de fabrikant. Aan het einde van deze review werd de wens uitgesproken om een ‘normale’ en niet gelimiteerde productieversie in de markt te zetten. Aan dat verzoek is gehoor gegeven in de vorm van een vernieuwde Prestige reeks met een aantal modellen. Derhalve staat de Paradigm Prestige 85F nu in de luisterruimte.

 

lees verder>>

Recensie: Sennheiser Momentum M2

Gepubliceerd op 10 mei 2015
Auteur: Jamie Biesemans

Sennheiser Momentum M2De Momentum-reeks van Sennheiser werd recent helemaal vernieuwd. Wij bekijken de over-ears versie van deze M2, op zoek naar wat er verbeterd is.
lees verder>>
Volgende pagina>>
 

EDITORS' CHOICE