sluiten
 
HiFi.nl
 
 

Ayre en Wilson Audio op AudioXperience 5 Senses

 

We kondigden het al aan, AudioXperience bestaat vijf jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Het enthousiasme van Hans, Martijn en Erik, een fantastische locatie, gelijkgezinde importeurs en vooral veel muziek zijn hiervoor dé ingredienten! Ook Audiac is daarom van de partij.

De samenwerking van Audiac en AudioXperience is redelijk vers, maar daarmee niet minder intensief. Sinds enige tijd hebben de heren het Amerikaanse Ayre Acoustics in hun harten gesloten. Geen wonder dus dat er op de 5 Senses show met Ayre Acoustics gespeeld zal worden.

Op de show wordt Ayre Acoustics gecombineerd met Wilson Audio Sophia 3 luidsprekers, één van de andere merken van importeur Audiac. Weergave vanaf de computer via de Ayre QB-9 USB DAC zal hierbij de hoofdact vormen.

Maar natuurlijk is er meer. Iedereen is dan ook uitgenodigd op zaterdag 25 en zondag 26 augustus. Het is wel nodig om je even aan te melden via de website, waarover we eerder al berichtten. Hier staat ook meteen alle informatie over de locatie en andere deelnemers. 

Kijk ook eens op de Special Page van importeur Audiac


 
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer »
HiFidelity XS: Denon AVR-X2000 HiFidelity XS: Denon AVR-X2000
lees meer »
Win de Teufel Impaq 7000 Win de Teufel Impaq 7000
lees meer »
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer »