HiFi.nl
 
 

Ayre en Wilson Audio op AudioXperience 5 Senses

We kondigden het al aan, AudioXperience bestaat vijf jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Het enthousiasme van Hans, Martijn en Erik, een fantastische locatie, gelijkgezinde importeurs en vooral veel muziek zijn hiervoor dé ingredienten! Ook Audiac is daarom van de partij.

De samenwerking van Audiac en AudioXperience is redelijk vers, maar daarmee niet minder intensief. Sinds enige tijd hebben de heren het Amerikaanse Ayre Acoustics in hun harten gesloten. Geen wonder dus dat er op de 5 Senses show met Ayre Acoustics gespeeld zal worden.

Op de show wordt Ayre Acoustics gecombineerd met Wilson Audio Sophia 3 luidsprekers, één van de andere merken van importeur Audiac. Weergave vanaf de computer via de Ayre QB-9 USB DAC zal hierbij de hoofdact vormen.

Maar natuurlijk is er meer. Iedereen is dan ook uitgenodigd op zaterdag 25 en zondag 26 augustus. Het is wel nodig om je even aan te melden via de website, waarover we eerder al berichtten. Hier staat ook meteen alle informatie over de locatie en andere deelnemers. 

Kijk ook eens op de Special Page van importeur Audiac
 
High-End met een missie: Zanden High-End met een missie: Zanden
lees meer »
Home Cinema zoals het Hoort Home Cinema zoals het Hoort
lees meer »
Beast and the Beauty: Peach Tree en Focal Beast and the Beauty: Peach Tree...
lees meer »
Review: Naim UnitiLite en Neat Motive SX2 Review: Naim UnitiLite en Neat M...
lees meer »