HiFi.nl
 

AudioAanZee AudioQuest dealer

AudioAanZee bestaat nog niet zo lang, maar is flink aan de weg aan het timmeren. Zij maken bekend dat je vanaf heden ook bij hen terecht kunt voor de bijzondere kabels van AudioQuest.

Nog niet zo heel lang geleden bezocht HiFi.nl het hoofdkantoor van AudioQuest in Irvine, Californië. Daar keken we o.a. naar het productieproces van de kabels en hoorden we hoe ze een significant verschil kunnen maken in de luisterbeleving. AudioQuest maakt niet alleen maar hoogwaardige kabels. Onlangs introduceerde ze de DragonFly USB DAC. Wij voelden deze waterjuffer in deze recensie aan de tand. Dat beviel overigens prima: "Er zijn voldoende uitstekende apparaatjes te koop om dat via een USB uitgang te doen, maar de zeer goed klinkende Dragonfly is dan toch de meest coole en meest praktische. Wat mij betreft mag hij met stip op één."

Voor de DragonFly USB DAC en een complete kabellijn van AudioQuest kun je nu ook terecht bij AudioAanZee in Den Helder. Zij zijn ook dealer van Furutech, ADL, Block Audio, Luxman, AMR, JM Reynaud, Blumenhofer, Guru, Grado, Van de leur en Solidsteel.

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: info@audioaanzee.nl
T: 06-40361998
Website

Bekijk ook eens onze AudioQuest Special Page
 
Hi-Visit: Hi-Fi Klubben Rotterdam Hi-Visit: Hi-Fi Klubben Rotterdam
lees meer »
Hifidelity XS: Onkyo TX-NR3030 Hifidelity XS: Onkyo TX-NR3030
lees meer »
Hifi-advies van ons team Hifi-advies van ons team
lees meer »
Verslag: Sonus Faber Lilium bij AudioXperience Verslag: Sonus Faber Lilium bij AudioXperience
lees meer »