HiFi.nl
 

X-fi 2012: Pink Faun

Pink Faun, een volledig in Nederland ontwikkeld en hand gebouwd product dat op kleine schaal wordt geproduceerd, introduceert op de X-fi Show twee nieuwe producten: de Thalia en de FET SE 2X40.


Tube Phono

Eerder publiceerde HiFi.nl al een Music Emotion artikel over de Pink Faun Tube Phono versterker, maar nu is het dan tijd voor iets nieuws. De Thalia is een hoog rendement (98dB) onderhangen hoornsysteem en de FET SE 2X40 is een twee keer 40 watt Single Ended eindversterker zonder terugkoppeling.

Volgens Pink Faun vertegenwoordigen beide producten de essentie van het bedrijf: een goede prijs/kwaliteit verhouding en het kiezen van een ontwerp op basis van muzikale eigenschappen. Verder vertellen zij: “Essentieel in het ontwerp zijn de voeding en aarde, er zijn geen terugkoppeling en connectoren in de signaalweg gebruikt. Dit alles resulteert in een stressloos, natuurlijk en dynamisch geluid.


DAC 2 TF

Tijdens de X-fi show speelt Pink Faun afwisselend met een eigen ontwikkelde Windows-based muziekstreamer, aangesloten op de DAC 2 TF en een draaitafel aangesloten op de Tube Phono.

Kijk voor het laatste X-fi nieuws op de Special Page.
 
Interview met Sonos-oprichter Interview met Sonos-oprichter
lees meer »
FWD Magazine #56 nu verkrijgbaar FWD Magazine #56 nu verkrijgbaar
lees meer »
Beter Beeld & Geluid in anderhalve minuut Beter Beeld & Geluid in anderhalve minuut
lees meer »
KEF Fabrieksbezoek KEF Fabrieksbezoek
lees meer »