HiFi.nl
 
 
   

Set van de Maand: KEF en NAD bij Hi-Fi Klubben

 

Vanaf 1 september starten we bij HiFi.nl met de Set van de Maand. Deze set, die logischerwijs een maand op onze voorpagina vertegenwoordigd zal zijn, wordt samengesteld door een dealer die uiteraard tekst en uitleg geeft bij zijn keuzes – waar wij dan weer een artikel met mooie fotografie over publiceren.

De samengestelde set is vervolgens ook de gehele maand in de luisterruimte van de betreffende specialist te beluisteren, zodat je zelf kunt ervaren hoe de gekozen combinatie klinkt, én kunt bepalen of er een goede keuze gemaakt is. Bovendien kom je als lezer van HiFi.nl in aanmerking voor een speciale korting die standaard onderdeel zal zijn van deze rubriek. Hier kun je lezen waarom we gestart zijn met deze nieuwe rubriek. 

Om de Set van de Maand af te trappen, benaderden we Hi-Fi Klubben in Amsterdam, die direct met een uitgebreide combi aan de slag gingen: een surround-opstelling met NAD en KEF, twee merken die we al vaker (succesvol) op elkaar aangesloten aantroffen.

We spraken met Willem-Jan Liewes, die voor de eerste editie in de luisterruimtes van Hi-Fi Klubben de volgende samenstelling wist te presenteren:

DE SET
NAD T757 V2AV receiver
NAD T567 Blu-ray speler

KEF R500 voorluidsprekers
KEF R200C centerluidspreker
KEF R100 achterluidsprekers
KEF R400B subwoofer

   
1 / 3

 
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer »
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer »
De kracht van vinyl De kracht van vinyl
lees meer »
Recensie Sonus Faber Venere 3.0 Recensie Sonus Faber Venere 3.0
lees meer »