NIEUWS

Hifidelity Jaarboek

Redactie HiFi.nl | 07 december 2012

Onlangs verrasten wij liefhebbers en branche met een dubbeldikke uitgave van Hifidelity! Onze vierde papieren editie is een meer dan tweehonderdveertig pagina’s tellend boekwerk geworden, dat bol staat van de hoogtepunten van 2012 en verrassende nieuwe artikelen die een vooruitblik werpen op de ontwikkelingen in het jaar 2013. 

Met ruim een kilo aan papier valt er een echt bewaar-exemplaar op de deurmat. De HiFidelity zoals je hem allicht eerder ontvangen hebt, en zoals je die doorheen het jaar ook in digitale XS variant hebt kunnen doorbladeren op HiFi.nl. 

Uiteraard blijven we trouw aan onze roots en is het Jaarboek voorzien van de nieuwste technieken om de digitale wereld te integreren met print. We maken daartoe gebruik van QR en de Layar app om Youtube en andere interactieve elementen tot leven te brengen in print, én om print tot leven te wekken op de tablet of smartphone. Combineer dat allemaal met ruim 240 pagina's Hifi, en je hoeft je de komende tijd geen moment te vervelen. 

Een greep uit de inhoudsopgave: voor een blinde test van een aantal Soundbars gingen we op bezoek bij Vincent Bijlo die als geen ander het belang van audio bij een televisie onderschrijft. Met de marktonderzoekers van GfK zochten we naar het antwoord op de vraag welke producten het helemaal gaan maken in 2013, en hoe wij die tegenwoordig het liefste aanschaffen. En aan de hand van een fotoreportage in Boijmans Van Beuningen laten we zien dat een aantal van de huidige design klassiekers in de HiFi geheel niet misstaat in een museum van die klasse

Het Jaarboek 2012 - 2013 is in meerdere opzichten ook een belofte naar de toekomst toe. Met het Jaarboek lanceren we namelijk ook onze nieuwe HiFi.nl Community, hét initiatief voor de liefhebber en frequente bezoekers van HiFi.nl! 

Over de HiFi.nl Community kan je hier meer lezen. Heb je interesse in het jaarboek, dan is de makkelijkste en voordeligste optie om hem thuis bezorgd te krijgen lid worden van de Community. Voor maar 10 euro geniet je namelijk heel 2013 van vele voordelen én krijg je het Hifidelity Jaarboek, ter waarde van 15 euro, gratis thuis gestuurd!


EDITORS' CHOICE