REVIEWDenon

Denon breidt uit met D-M40DAB micro-hifi-systeem

Redactie HiFi.nl | 07 april 2015 | Denon

Fabrikant Denon introduceert een uitbreiding op de serie micro-hifi-systemen: De D-M40 treedt in de voetsporen van de D-M39.



De D-M40 bevat een RCD-M40DAB CD-receiver en een SC-M40 tweeweg luidsprekersysteem. Het stereosysteem is voorzien van twee digitale optische ingangen voor aansluiting van een tv, settopbox en andere digitale apparatuur. De gebruiker kan via een USB-poort MP3-, WMA- en lossless FLAC, WAV en AAC-bestanden afspelen. Daarnaast heeft ook deze versie de afspeelfunctie voor iDevices. Verder is de D-M40 uitgerust met een hoofdtelefoonversterker met aparte versterkingsregeling.



De D-M40 isĀ 210mm breed en 310mm diep en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Denons werkt volgens het "simple & straight"-concept. De audiocircuits zijn ongecompliceerd, de signaalpaden kort, en eventuele negatieve invloeden op de geluidskwaliteit zijn tot een minimum beperkt.Ā 



Het systeem is vanaf juni verkrijgbaar voor de prijs van 449 euro en is enkel verkrijgbaar inclusief de speakers: de RCD-M40 CD-receiver ien de SC-M40 luidsprekers.

Denon heeft eenĀ Special PageĀ op HiFi.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE