NIEUWSSamsung

Samsung presenteert Level U koptelefoon

Redactie HiFi.nl | 09 juli 2015 | Samsung

Samsung komt met de draadloze Level U hoofdtelefoon. Naast muziek luisteren kun je er ook gesprekken mee voeren. De Level U is geschikt voor Text-to-Speech (TTS) applicaties, heeft een lange accuduur en kan ook tijdens het sporten gebruikt worden.

De Level U weegt maar 33 gram en is beschikbaar in zwart, wit, goud en blauw. De flexibele materialen zijn verstelbaar en de oordopjes moeten ruis onderdrukken en ook nog eens lekker blijven zitten, óók bij langdurig gebruik. Doordat ze magnetisch zijn, klik je ze op elkaar om je nek en raak je ze minder snel kwijt. De bedieningsknoppen zitten aan de zijkant.

De Level U is uitgerust met twee microfoons; eentje om omgevingsgeluiden te filteren en een andere die zich focust op je stem. Hierdoor moet degene die je spreekt altijd goed verstaanbaar zijn. Daarnaast zorgen de 12mm dynamic drivers voor volle bassen en een uitgebalanceerd geluid. Door Bluetooth 4.1 en Codec (apt-X) kun je helemaal draadloos luisteren naar je audio.

Zodra je de Samsung Level app downloadt, geeft de hoofdtelefoon je een seintje als je een oproep hebt gemist. Ook werkt de Level U als alarm en herinnert hij je aan geplande afspraken en de resterende accuduur. De headset heeft een universele 5-pins oplaadpoort en batterijcapaciteit voor 10 uur muziek, 11 uur gesprekstijd of 500 uur op stand-by.

De Samsung Level U moet in de loop van deze maand op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 69,99 euro. Bekijk ook onze merk-pagina en de website van Samsung.


EDITORS' CHOICE