ARTIKEL

AND Benelux op Audio Show iEar

Redactie HiFi.nl | 11 oktober 2015

AND Benelux, importeur van de merken NAD, Dali​ en Bluesound​ is aanwezig op de Audio Show iEar’​ en zal daar diverse noviteiten onder de aandacht brengen.

Elk van de drie merken die vertegenwoordigd worden door AND Benelux bracht onlangs nieuwe producten op de markt:

Dali
Momenteel vindt de vervanging van de zeer gewaardeerde Ikon reeks van Dali plaats voor de nieuwe lijn: #Opticon. Een compleet nieuw ontworpen speakerserie die in dit prijssegment hoge ogen gooit. Alle modellen uit de nieuwe Opticon serie worden getoond en gedemonstreerd.



Bluesound
Deze producten van streaming audio en multiroom oplossingen is het alternatief voor diegenen die de betere kwaliteit nastreven. Op de show maken hun opwachting: de #Node2, #Powernode2, #Vault2, #PulseMini en #PulseFlex. Nu ook voorzien van alle gewenste bedieningsgemakken.



NAD
Last-but-not-least, NAD. Veel nieuws op tal van fronten bij NAD. Het streaming audio platform van Bluesound, genaamd BluOS, vinden we langzamerhand ook in steeds meer producten van NAD terug, zoals in versterkers en A/V-receivers. Uiteraard zijn ook combinaties tussen beide mogelijk, wat zeer interessante oplossingen voor multiroom, wireless streaming audio biedt. Ook de toplijn van NAD, de Masters serie, zal uitgebreid onder de aandacht worden gebracht op de show.



AND is te vinden in Ruimte 3 (Dr. Desainzaal 2). Ronald Wagemaker en zijn team verwelkomen gasten graag.

 

 


EDITORS' CHOICE