HiFi.nl
 
          

De best gelezen productbesprekingen van 2011

Zoals we eerder al aankondigden, sluiten we 2011 af met de bekende jaaroverzichten. Nu de eerste nummers van de Top 2000 voorbij gekomen zijn en de laatste week van het jaar begonnen is, is het tijd om af te trappen met het eerste lijstje: de best gelezen recensies van 2011.

Uit het systeem achter de website en met hulp van GoogleAnalytics achterhaalden we de top tien, die we - zoals het hoort - in aflopende volgorde presenteren. Op de laatste pagina vind je bovendien een mooi overzicht met toppers uit andere artikelseries.

Veel leesplezier, en vanuit de redactie een fijne jaarwisseling gewenst!

Nummer Tien: Cambridge Audio Minx.
"Afen toe word je als relatief doorgewinterde hifi-recensent nog eens verrast," schreef Marc in zijn recensie. "Dat overkwam me toen ik een paar maanden geleden met importeur Dimex een bezoek bracht aan Cambridge Audio in Londen. Ik was uitgenodigd voor de introductie van de Minx luidsprekers in een van de meest hippe bars die de Engelse hoofdstad rijk is. Nu kwam de verrassing niet in deze hippe bar - waar de Minxen werden gebruikt als zaalversterking - hij kwam een dag later in het Londense hoofdkantoor van Cambridge Audio. Daar had men namelijk een fraaie stereo-opstelling gemaakt met twee Minx satellieten en een Minx subwoofer." De recensie komt op plaats tien in ons jaaroverzicht.

klik op de afbeelding om naar de recensie te gaan

          
1 / 10

 
Hifidelity XS: Onkyo TX-NR3030 Hifidelity XS: Onkyo TX-NR3030
lees meer »
Hifi-advies van ons team Hifi-advies van ons team
lees meer »
Verslag: Sonus Faber Lilium bij AudioXperience Verslag: Sonus Faber Lilium bij AudioXperience
lees meer »
Introductie: CH Precision bij Beter Beeld & Geluid Introductie: CH Precision bij Beter Beeld & Geluid
lees meer »