NIEUWSKEF

KEF LS 60 Wireless nu ook verkrijgbaar in Carbon Black

Sinan Kökbugur | 25 oktober 2023 | Fotografie Fabrikant | KEF

De Britse luidsprekerbouwer KEF heeft in 2022 de vloerstaande actieve luidspreker LS60 Wireless uitgebracht. Oorspronkelijk was de luidspreker verkrijgbaar in een blauwe, witte en grijze kleur. In 2023 kwam de Lotus Edition uitgevoerd in British Racing Green. Nu is er ook een versie genaamd Carbon Black en die is matzwart. Technisch is er geen verschil tussen de kleuren.

KEF LS60 Wireless Carbon Black

Glimmende luidsprekerbehuizingen kunnen fraai zijn maar niet iedereen wil een spiegelend oppervlak of een opvallende kleur. En smaken verschillen. Voor wie liever een matzwarte luidspreker in zijn woonkamer wil zetten is er nu de KEF LS 60 Wireless Carbon Black.

De nieuwe klassieke Carbon Black afwerking voegt zich bij de drie originele matte afwerkingen Titanium Grey, Mineral White en Royal Blue. De afwerkingen Titanium Grey, Mineral White en de nieuwe Carbon Black zijn ontworpen om op te gaan in binnenruimtes, terwijl Royal Blue perfect is voor degenen die een statement willen maken. Daarnaast is er sinds de zomer van 2023 ook de Lotus Edition in een kleur genaamd British Racing Green.

Uiteraard zijn alle uitvoeringen van de LS60 voorzien van de baanbrekende technologieën van KEF, waaronder Uni-Q, Uni-Core, Metamaterial Absorption Technology (MAT) en Music Integrity Engine (MIE). Ongeacht de buitenafwerking belooft de LS60 Wireless een authentieke geluidservaring in de manier waarop we vandaag naar muziek luisteren.

Connectiviteitsopties omvatten WiFi, Bluetooth, HDMI eARC, optisch, coaxiaal en analoog cinch, evenals ondersteuning van Apple Airplay, Google Chromecast en streaming PCM tot 24bit/384kHz, DSD en MQA.

Lees ook onze recensie over de KEF LS60 Wireless.

KEF LS60 Wireless Carbon Black: prijs en leveringsinformatie

De KEF LS60 Wireless Cabron Black gaat voor 7.000 euro per paar over de toonbank, net als de uitvoeringen in Titanium Grey, Mineral White en Royal Blue. De Lotus Edition kost 8.000 euro per paar.

MERK

EDITORS' CHOICE