NIEUWSArgon

Argon Audio Quiet Storm: draadloze hoofdtelefoon met ANC

Argon Audio heeft de draadloze over-ear hoofdtelefoon Quiet Storm gelanceerd. De Quiet Storm levert volgens de fabrikant een goed geluid en de opgegeven afspeelduur is circa dertig uur. De Quiet Storm is leverbaar in een zwarte en blauwe uitvoering. 

Argon Audio Quiet Storm: betaalbare draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC

“Met een focus op geluidskwaliteit, doordacht ontwerp en hoogwaardige componenten geeft de Argon Audio Quiet Storm prioriteit aan waarde boven onnodige functies, ingewikkelde geluidsformaten en instellingen die u niet regelmatig zou gebruiken,” aldus de Deense fabrikant Argon Audio.

Het opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de Quiet Storm compact mee te nemen. Maak je klaar om onder de indruk te raken van de uitzonderlijke geluidskwaliteit tegen een betaalbare prijs.

De Quiet Storm heeft een accucapaciteit voor maximaal dertig uur met Active Noise Cancelling ingeschakeld (ANC). Mocht de batterij leeg zijn, dan heeft de gebruiker de mogelijkheid om verder te luisteren met behulp van de meegeleverde kabel of om in slechts twee uur volledig op te laden met een standaard USB-oplader. Met slechts vijf minuten snel opladen krijgt de Quiet Storm nog eens twee uur speeltijd. Hierdoor heb je altijd muziek binnen handbereik.

Argon Audio Quiet Storm: Active Noise Cancelling met omgevingsmodus

De Quiet Storm hoofdtelefoon is voorzien van een zachte hoofdband en zachte leren oorkussens die zorgen voor een comfortabele pasvorm rond de oren. Dit ontwerp helpt achtergrondgeluiden te minimaliseren, terwijl de geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie afleidingen verder vermindert. Hierdoor kan de drager genieten van een rustige luisterervaring, zonder gestoord te worden door harde motorgeluiden of huilende baby’s.

Door simpelweg op een knop op de oorschelp te drukken, kan de omgevingsmodusfunctie worden geactiveerd om naar berichten van de stewardess te luisteren of gesprekken op de werkplek te kunnen volgen.

Argon Audio Quiet Storm: prijs en leveringsinformatie

De Argon Audio Quiet Storm wordt geleverd in een strakke zwarte of blauwe afwerking en wordt geleverd met een transportkoffer, minijack-audiokabel en USB-C-oplaadkabel. De adviesprijs is 169 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE