HiFi.nl
 
PRODUCTEN DATABASE
LEES MEER OVER...

Little Bird

Focal

ONLINE TE KOOP BIJ...
€799,00
GESELECTEERDE DEALERS

Focal Little Bird 2.1 System

Er is een land vol mensen om ons heen, die leven rond hun iPod, iPad en iPhone. Een wereld vol met mensen, die zich de meest platte tv denkbaar aanschaffen. Of muziek beluisteren via hun computer. Zelfs radio luisteren met behulp van een door hun provider aangeboden decoder.

Al die mensen willen maar één ding: muziek of spraak horen via een handig bedienbaar en compact systeem. Niet altijd via een hoofdtelefoon, soms gewoon zo dat het hele gezin het hoort. Voor al die mensen bestaat er een handige oplossing die universeel inzetbaar is: het Focal Bird 2.1 systeem.

Uit Music Emotion - November 2011

Als recensent kun je jezelf op een ongelooflijk voetstuk plaatsen en met een versterker van vijf mille of meer de blits maken bij je audiovrienden. Maar hoeveel niet-audiovrienden raken ervan onder de indruk? Een paar, de rest vraagt zich af waarom zo’n uitgave noodzakelijk is. Verreweg de grootste groep van mijn `normale` kennissen, familieleden en zelfs mijn erfelijk belaste kinderen willen op een eenvoudige manier gewoon kunnen verstaan wat op tv wordt gezegd en willen simpel hun gedownloade muziek beluisteren.

Veelal mp3 of aac formaat, een enkeling waagt zich aan flac of wav. Met een doelgroep voor ogen die vele, vele malen groter is dan het handjevol kopers van dure high-end systemen begin ik opgewekt aan het uitpakken van een Bird systeem. Eerst komen uit de doos een paar luidsprekers, die qua formaat doen denken aan de bekende melkpakjes van een concurrent.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

Lees ook onze recente introductie van de nieuwe importeur achter het merk Focal


ALLES WETEN
OVER DIT PRODUCT?

Actuele prijzen, specificaties, recensies en meer...

PRODUCTEN DATABASE Little Bird
Focal


 
HiFi Weekend-agenda HiFi Weekend-agenda
lees meer »
Recensie: Wadia 321 Recensie: Wadia 321
lees meer »
Hi-Visit - Audio Artistiek Hi-Visit - Audio Artistiek
lees meer »
MQA-shows op een rij MQA-shows op een rij
lees meer »