sluiten
 
HiFi.nl
 
 

Steinway Lyngdorf Model-D Music System

 

Tijdens de ISE in Amsterdam werd het Steinway Lyngdorf Model-D Music System gedemonstreerd. Enkele weken later stond het opgesteld bij RAF in de Rijnstraat. Ontwerper Peter Lyngdorf vertelde over dit systeem. Het heeft een prijskaartje dat niet veel afwijkt van dat van een Steinway Grand.

Uit Music Emotion - April 2012

Het Nederlandse RAF-concern is onlangs overgenomen door 'Hi-Fi Klubben'. De RAF-winkels zijn verbouwd en aangepast aan de huisstijl die ook terug te vinden is in de Scandinavische winkels. Een bezoek aan Scandinavi leerde dat er in die winkels een heel positieve sfeer heerst. Je ziet daar een jong publiek met grote belangstelling voor hifi.

In die winkels is het ook druk. Het doet denken aan de vaderlandse hifi scene uit de zeventiger jaren. Hifi was toen een belangrijke activiteit voor jongeren en je 'set' bepaalde je positie binnen de sociale pikorde. Winkels werden letterlijk overstroomd door het publiek en soms moest je vechten om het laatste setje luidsprekers uit de voorraad mee te mogen nemen. De RAF-winkels krijgen met de overname natuurlijk een sterke focus op de producten van NAD, Dali en de andere merken die Hifi Klubben voert.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


 
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer
HiFidelity XS: Denon AVR-X2000 HiFidelity XS: Denon AVR-X2000
lees meer
Win de Teufel Impaq 7000 Win de Teufel Impaq 7000
lees meer
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer