sluiten
 
HiFi.nl
 
 
   

Set van de Maand aanbieding

 

De KEF/NAD-combi staat opgesteld in een speciale home cinema luisterruimte, waar vr deze actie een set Dali Helicons de muziek bepaalde. Je kunt er dus zelf kennis gaan maken, maar er is meer: om de Set van de Maand nog net dat beetje interessanter te maken, geeft Hi-Fi Klubben bij aankoop van de gehele set n een Sonos Connect, n een Dune HD weg voor het streamen van audio n video.

Sonos & Dune
Sonos is het bekende draadloze multi-room muzieksysteem. De Sonos Connect (349,- euro) is aan te sluiten op alle bestaande geluidsapparatuur voor weergave van je digitale collectie of muziek via internetradio. Ondersteunt muziekdiensten als Spotify en Aupeo.

De Dune HD Smart D1 (prijskaartje: 279,- euro) op zijn beurt is een compacte mediaspeler, die met diverse modules uitgebreid kan worden tot maar liefst zes apparaten. De D1 kan overweg met alle gebruikelijke videoformaten (MKV, XviD, DVD-ISO, et cetera), maar biedt ook ondersteuning voor de beste HD audioformaten, zoals Dolby TrueHD en DTS HD Master Audio. In de Music Emotion van afgelopen december vind je deze multi-test met onder meer de D1.

De voordeelbon
Je kunt de gehele maand september bij RAF / Hi-Fi Klubben in de Amsterdamse Rijnstraat terecht om kennis te maken met de samengesteld set, en maakt via deze bon aanspraak op de extra aanbieding: een Sonos Connect en Dune HD Smart D1 bij aanschaf van de gehele set.HI-FI KLUBBEN AMSTERDAM
Rijnstraat 160-168
1079 HR Amsterdam
T: 020 5411300
E: rijnstraat@hifiklubben.nl
Website

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.30 uur
Donderdag koopavond tot 21.00 uur
Zaterdag van 09.30-17.00 uur

Hi-Fi Klubben heeft ook een Special Page op HiFi.nl

   
3 / 3

 
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer
HiFidelity XS: Denon AVR-X2000 HiFidelity XS: Denon AVR-X2000
lees meer
Win de Teufel Impaq 7000 Win de Teufel Impaq 7000
lees meer
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer