HiFi.nl
 
 
    

Toekomstplannen

 

Zo luisteren we lekker de avond door en komen we op den duur op het onderwerp toekomstplannen voor de set. Nou, die heeft Paul wel! Direct toegevoegd worden andere luidsprekers. Op het lijstje staat reeds het aanschaffen van een beter draaitafelplateau zodat de draaitafel stabieler staat en trillingen beter gedempt worden. En de stroomvoorziening wil Paul verbeteren door een audiogroep aan te leggen.

Wel heeft Paul HMS (audiofiele) stopcontacten, maar de groep en de zekeringen zijn nog van standaard bouwkwaliteit. Ook een andere cd-speler staat op het lijstje. Allemaal nuttige maatregelen om deze fraai ogende en goed klinkende set naar een nog hoger plan te tillen. We zijn het er alle drie over eens dat een andere luidspreker wellicht de grootste stap in de goede richting zou zijn.

Het was een gezellige en interessante luisteravondá die weer erg snel voorbij ging. Rond middernacht vertrok ik in de regen weer naar huis. Gelukkig hadden we de hele avond niets van dat akelige regenachtige novemberweer gemerkt. Sterker nog, we hebben heerlijk genoten die avond van leuke muziek op een goede set. Van een winterdepressie zal Paul dan ook geen last hebben!

    
4 / 4

 
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer ╗
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer ╗
De kracht van vinyl De kracht van vinyl
lees meer ╗
Recensie Sonus Faber Venere 3.0 Recensie Sonus Faber Venere 3.0
lees meer ╗