HiFi.nl
 
    

Toekomstplannen

Zo luisteren we lekker de avond door en komen we op den duur op het onderwerp toekomstplannen voor de set. Nou, die heeft Paul wel! Direct toegevoegd worden andere luidsprekers. Op het lijstje staat reeds het aanschaffen van een beter draaitafelplateau zodat de draaitafel stabieler staat en trillingen beter gedempt worden. En de stroomvoorziening wil Paul verbeteren door een audiogroep aan te leggen.

Wel heeft Paul HMS (audiofiele) stopcontacten, maar de groep en de zekeringen zijn nog van standaard bouwkwaliteit. Ook een andere cd-speler staat op het lijstje. Allemaal nuttige maatregelen om deze fraai ogende en goed klinkende set naar een nog hoger plan te tillen. We zijn het er alle drie over eens dat een andere luidspreker wellicht de grootste stap in de goede richting zou zijn.

Het was een gezellige en interessante luisteravond  die weer erg snel voorbij ging. Rond middernacht vertrok ik in de regen weer naar huis. Gelukkig hadden we de hele avond niets van dat akelige regenachtige novemberweer gemerkt. Sterker nog, we hebben heerlijk genoten die avond van leuke muziek op een goede set. Van een winterdepressie zal Paul dan ook geen last hebben!

    
4 / 4

 
Hi-Visit: Hi-Fi Klubben Rotterdam Hi-Visit: Hi-Fi Klubben Rotterdam
lees meer »
Hifidelity XS: Onkyo TX-NR3030 Hifidelity XS: Onkyo TX-NR3030
lees meer »
Hifi-advies van ons team Hifi-advies van ons team
lees meer »
Verslag: Sonus Faber Lilium bij AudioXperience Verslag: Sonus Faber Lilium bij AudioXperience
lees meer »