HiFi.nl
09-02-2015 (artikel)

Dynaudio Xeo 6: Kleiner maar groter

Toen ik iets meer dan twee jaar geleden het kleine broertje uit de eerste draadloze Dynaudio Xeo serie aan de tand voelde was ik behoorlijk onder de indruk van zowel de gebruikte techniek als het klankmatige resultaat. Het is daarom extra leuk dat ik nu de kans krijg om het grote model uit de nieuwe serie in mijn huiskamer te ontvangen. En dat ‘grote’ is zowel absoluut als relatief. Er is net als bij de vorige serie ook een mini-monitor die op een standaard kan worden gezet (de Dynaudio Xeo 4), maar de vloerstaande Xeo 6 is in afmeting een aardig stukje kleiner van afmeting dan de vloerstaande Xeo 5 in de vorige serie. En dat is niet het enige verschil…  lees verder »
07-02-2015 (artikel)

Focus XD-serie van Dynaudio luisterklaar ...

De Deens high-end luidsprekerspecialist Dynaudio introduceerde vorig jaar de Focus XD-lijn; een nieuwe serie luidsprekers die deel uitmaken van de volgende generatie digitale high-end systemen met een... lees verder »
19-12-2014 (artikel)

Show rondom Focus-luidsprekers bij Lexico...

Het is wat kort dag, maar op zondag 21 december kun je bij Lexicom terecht voor demonstraties van een aantal draadloze Focus XD-luidsprekers van Dynaudio. Bezoekers zullen in de winkel zullen in de wi... lees verder »

27-01-2012 (brochure)

Brochures Dynaudio

  1. Dynaudio 2011/2..

  2. Dynaudio Focus

  3. Xeo

17-12-2014 (artikel)

Dynaudio Excite X38: een fraai gebouwde v...

In de luisterruimte staat de nieuwe Dynaudio Excite X38, het grootste model uit de vernieuwde Excite-serie. Het aantal modellen in deze range is beperkt tot vier. Dat geeft rust aan de kant van de con... lees verder »
13-11-2014 (artikel)

Lexicom demonstreert Xeo-speakers van Dyn...

Dynaudio presenteert komende vrijdag de nieuwe FOCUS XD bij Wifimedia, maar ook bij Lexicom zijn dit weekend een aantal producten van het Deense merk te beluisteren. Op zondag 16 november vinden er demonstraties plaats van de draadloze Xeo4 en Xeo6-speakers.
lees verder »