25-11-2015 (artikel)

Verslag introductie Dynaudio Xeo 2 in Top...

Vanavond is in het Top 2000 Café in Hilversum de nieuwe generatie Dynaudio Xeo-modellen voorgesteld: de witte en zwarte Xeo 2, Dynaudio’s kleinste actieve luidspreker ooit. "Deze kleine wondertjes bieden, zeker gezien hun beperkte afmetingen en bescheiden prijs, een verbazingwekkend groots geluidsbeeld," zo tekenden we vorige week al op uit de mond van een trotse importeur. “En door de draadloze verbinding maakt de nieuwe Xeo 2 het luisteren naar muziek in topkwaliteit ook makkelijker dan ooit.” Nu konden we zelf kennismaken. lees verder »
20-11-2015 (artikel)

Introductie Dynaudio Xeo 2

Grote kans dat u het al wist, en anders een mooi nieuwtje voor het weekend: Dynaudio introduceert de Xeo 2. Woensdag aanstaande worden we in Hilversum verwacht voor een luidspreker 'die echte high-end... lees verder »
21-09-2015 (artikel)

Dynaudio introduceert Connect

Dynaudio introduceert de nieuwe Connect: hierop is een Spotify Connect module beschikbaar en wordt muziek via Bluetooth afgespeeld. Met de ingebouwde UPnP/DLNA renderer kan muziek rechtstreeks vanaf i... lees verder »

27-01-2012 (brochure)

Brochures Dynaudio

  1. Dynaudio 2011/2..

  2. Dynaudio Focus

  3. Xeo

10-06-2015 (artikel)

Dynaudio geeft update aan Contour luidspr...

Het Deense merk Dynaudio geeft een update aan een aantal van hun Contour luidsprekers, namelijk de S 1.4 LE bookshelf speaker en S 3.4 LE vloerstaander. Er zijn nieuwe kleuren, maar ook een aantal tec... lees verder »
27-05-2015 (artikel)

Review: Dynaudio Focus 400 XD

Toen ik de eerste keer de XEO 5 vloerstaande luidspreker van het Deense luidsprekermerk Dynaudio in mijn luisterruimte hoorde was ik erg onder de indruk van de klankkwaliteit van deze draadloos aangestuurde actieve speaker. Van de XEO 4, een monitor luidspreker van de tweede generatie XEO luidspreke...
lees verder »