HiFi.nl

Hi-Visit AudioXperience

Gepubliceerd op 14 maart 2014
Geschreven door: Max Delissen

AudioXperience Winkel

Het is alweer een kleine vijf jaar geleden dat AudioXperience voor het laatst door Hifi.nl is bezocht in het kader van een Hi-Visit. Er is sindsdien heel wat veranderd bij deze eigenzinnige hifi-winkel die is gevestigd in het Brabantse dorp Nuenen. Hoogste tijd dus om er weer eens een kijkje te gaan nemen.

 

lees verder>>

Hi-Visit Triple M audio shop in Neufchateau-Dalhem

Gepubliceerd op 7 oktober 2013
Geschreven door: Max Delissen

Triple M audio shop In het hedendaagse hifi-landschap wordt het steeds belangrijker om een eigen gezicht te hebben. Specialisatie (op assortiment, service of algehele klantbenadering) is geen optie maar een noodzaak. Triple M audio shop voldoet daar op meerdere vlakken ruimschoots aan, en doet het daarom nog steeds bovengemiddeld goed. Zo goed zelfs dat in de zomer van 2012 een tweede vestiging kon worden geopend. Naast het hoofdkwartier in Rhenen kunnen de meer zuidelijk georiënteerde klanten nu ook terecht in het Belgische Neufchateau, gemeente Dalhem, een kilometer of vijftien onder Maastricht.
lees verder>>

Hi-Visit Audio-Time Breda

Gepubliceerd op 20 september 2013
Geschreven door: René Smit

Hi-Visit Audio-Time 2013Het is woensdagmorgen als ik op weg ben naar Breda voor een afspraak met Erik-Jan Embregts, de drijvende kracht achter Audio-Time. Een aantal jaren geleden bezocht ik de winkel, echter toen nog op het oude adres.
lees verder>>

Hi-Visit Remkes beeld & geluid

Gepubliceerd op 26 augustus 2013
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

Remkes Hi-Visit 2012Robert Remkes zit inmiddels ruim 25 jaar in het vak. En zijn eigen zaak Remkes beeld & geluid is ook al weer meer dan 10 jaar een begrip. Hoog tijd dus voor een Visit aan Eindhoven.
lees verder>>

PUUR Design & Interieur

Gepubliceerd op 5 augustus 2013
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

HiVisit PUURVijf jaar geleden als start-up begonnen en sindsdien constant bezig met alweer een volgende stap. Dat zou een uitstekende samenvatting van de ontwikkelingen bij PUUR Design - en dus van deze Hi-Visit - kunnen zijn. We hebben echter teveel mooie foto's om het verhaal zo kort te houden en de enthousiaste eigenaar Stefan Hendriks heeft teveel te vertellen; over de opbouw van zijn zaak, over de custom projecten die hij bij zijn klanten thuis aflevert en over zijn plannen voor de toekomst. Maar, first things first.
lees verder>>

Luisterkasteel Stassen heropend - Verslag in beeld

Gepubliceerd op 29 mei 2013
Geschreven door: Jochem Geerdink

Luisterkasteel Stassen Hifi heropendNa een flinke renovatie, met daarbij een stuk nieuwbouw, heropende Stassen HiFi afgelopen weekend feestelijk het Palazzo luisterkasteel in Tegelen. Ook HiFi.nl ging maar wat graag in op de uitnodiging van Marcel Stassen om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen en stuurde de bolide richting Noord-Limburg.
lees verder>>

Omera Vlaardingen - Hifi voor alle generaties

Gepubliceerd op 18 april 2013
Geschreven door: Marco Mulders

Omera VlaardingenJe moet het maar kunnen: in crisistijd een net opgestart bedrijf laten doorgroeien. Aan Ruud Moerman (33) was die uitdaging wel besteed. Eind 2011 opende hij in Vlaardingen de deuren van Omera, een winkel voor hifi en streaming media. "Ik heb de tijd van mijn leven."
lees verder>>

Video feestelijke opening Hi-Fi Klubben Haarlem

Gepubliceerd op 12 april 2013
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

Hi-Fi Klubben HaarlemNa een goede maand verbouwen, werd gisteren Hi-Fi Klubben Haarlem op feestelijke wijze geopend. Alweer de vierde winkel van de sinds december 2011 ook in Nederland actieve keten van hifi-winkels.
lees verder>>

 << Vorige   Volgende >> 
 
Recensie: Teac TN300 Recensie: Teac TN300
lees meer »
HiVisit: A10Audio / Room4Music HiVisit: A10Audio / Room4Music
lees meer »
Interview NAD/Bluesound Interview NAD/Bluesound
lees meer »
AudioXperience presenteert NAC-N272 AudioXperience presenteert NAC-N272
lees meer »