Rhapsody: Well tuned systems since 1988

Gepubliceerd op 20 december 2014
Geschreven door: Werner Ero

Rhapsody Visit 2014De Hilversumse high end-winkel Rhapsody is in zijn inmiddels bijna 27-jarig bestaan een bijzondere ster aan het Nederlandse audiofirmament gebleken. Van de nog immer op zeer regelmatige basis georganiseerde complete systeemdemonstraties, live optredens in het winkelpand met deelname van gerenommeerde muzikanten, tot zelfs opnamesessies in een heuse studio en niet te vergeten de inmiddels beroemde gongbaden van dochteronderneming Spirit Connection.
lees verder>>

Chattelin Audio Systems - het eerste lustrum

Gepubliceerd op 5 december 2014
Geschreven door: Jan de Jeu

Chattelin Foto's PeterHet is een gewone dinsdag in november als ik door de Haagse Anna Paulownastraat loop, op weg naar een audioshow. Inwendig moet ik even glimlachen, want ik zie u als het ware fronsen en tegelijkertijd denken; een audioshow op een doordeweekse dag? Inderdaad, dat is uitzonderlijk. Maar uitzonderlijk is ook wel een term die in meerdere opzichten bij Chattelin Audio Systems past.
lees verder>>

Hi-Visit 010 HiFi

Gepubliceerd op 24 juni 2014
Geschreven door: Jochem Geerdink

hi-visit 010 hifi

Een heel nieuwe audio speciaalzaak met een frisse en moderne uitstraling, maar die door een bekend pand en nog bekendere gezichten hartstikke vertrouwd aanvoelt. Dat is in een notendop het verhaal achter 010 HiFi in - je verwacht het niet - Rotterdam, waar we vandaag te gast zijn.

lees verder>>

1+1=3 Beter Beeld en Geluid

Gepubliceerd op 5 mei 2014
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

Beeld en Geluid Hifidelity

Al bijna tien jaar runnen Bjorn Mateijsen en Garmt van der Zel samen Beter Beeld & Geluid. Hun enthousiasme en liefde voor het vak is in die periode niets verminderd. In 2013 is daar met de komst van Jan Verlegh en een additionele winkel in Zevenbergen nog een extra dimensie aan toegevoegd. Omdat Arthur Venis en Kees Jan Lankhaar van art's Excellence besloten zich uitsluitend nog op internetverkoop te richten en Jan Verlegh besloot de 'stenen' winkel te continueren, werd een achter de schermen jarenlange samenwerking tussen Jan, Garmt en Bjorn officieel gemaakt.

lees verder>>

Poulissen Audio Video - Alleen perfectie telt

Gepubliceerd op 26 maart 2014
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

Hi-Visit Poulissen Hifidelity JaarboekPoulissen Audio Video Center viert in 2014 zijn twintigste levensjaar in. Een unieke prestatie, zeker als je bedenkt dat het bedrijf ondanks de crisis gewoon doorgroeit. En ja, wie voor de tweede keer op rij de titel 'Hifi winkel van het jaar' wint, hoeft dan eigenlijk weinig meer uit te leggen. Maar, zo zegt eigenaar Gerard Poulissen, "Bewijzen moeten we ons nog steeds, onze klanten verwachten niet anders."
lees verder>>

Hi-Visit AudioXperience

Gepubliceerd op 14 maart 2014
Geschreven door: Max Delissen

AudioXperience Winkel

Het is alweer een kleine vijf jaar geleden dat AudioXperience voor het laatst door Hifi.nl is bezocht in het kader van een Hi-Visit. Er is sindsdien heel wat veranderd bij deze eigenzinnige hifi-winkel die is gevestigd in het Brabantse dorp Nuenen. Hoogste tijd dus om er weer eens een kijkje te gaan nemen.

 

lees verder>>

Hi-Visit Triple M audio shop in Neufchateau-Dalhem

Gepubliceerd op 7 oktober 2013
Geschreven door: Max Delissen

Triple M audio shop In het hedendaagse hifi-landschap wordt het steeds belangrijker om een eigen gezicht te hebben. Specialisatie (op assortiment, service of algehele klantbenadering) is geen optie maar een noodzaak. Triple M audio shop voldoet daar op meerdere vlakken ruimschoots aan, en doet het daarom nog steeds bovengemiddeld goed. Zo goed zelfs dat in de zomer van 2012 een tweede vestiging kon worden geopend. Naast het hoofdkwartier in Rhenen kunnen de meer zuidelijk georiënteerde klanten nu ook terecht in het Belgische Neufchateau, gemeente Dalhem, een kilometer of vijftien onder Maastricht.
lees verder>>

Hi-Visit Audio-Time Breda

Gepubliceerd op 20 september 2013
Geschreven door: René Smit

Hi-Visit Audio-Time 2013Het is woensdagmorgen als ik op weg ben naar Breda voor een afspraak met Erik-Jan Embregts, de drijvende kracht achter Audio-Time. Een aantal jaren geleden bezocht ik de winkel, echter toen nog op het oude adres.
lees verder>>

 << Vorige   Volgende >> 
 

EDITORS' CHOICE