HiFi.nl

PUUR Design & Interieur

Gepubliceerd op 5 augustus 2013
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

HiVisit PUURVijf jaar geleden als start-up begonnen en sindsdien constant bezig met alweer een volgende stap. Dat zou een uitstekende samenvatting van de ontwikkelingen bij PUUR Design - en dus van deze Hi-Visit - kunnen zijn. We hebben echter teveel mooie foto's om het verhaal zo kort te houden en de enthousiaste eigenaar Stefan Hendriks heeft teveel te vertellen; over de opbouw van zijn zaak, over de custom projecten die hij bij zijn klanten thuis aflevert en over zijn plannen voor de toekomst. Maar, first things first.
lees verder>>

Luisterkasteel Stassen heropend - Verslag in beeld

Gepubliceerd op 29 mei 2013
Geschreven door: Jochem Geerdink

Luisterkasteel Stassen Hifi heropendNa een flinke renovatie, met daarbij een stuk nieuwbouw, heropende Stassen HiFi afgelopen weekend feestelijk het Palazzo luisterkasteel in Tegelen. Ook HiFi.nl ging maar wat graag in op de uitnodiging van Marcel Stassen om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen en stuurde de bolide richting Noord-Limburg.
lees verder>>

Omera Vlaardingen - Hifi voor alle generaties

Gepubliceerd op 18 april 2013
Geschreven door: Marco Mulders

Omera VlaardingenJe moet het maar kunnen: in crisistijd een net opgestart bedrijf laten doorgroeien. Aan Ruud Moerman (33) was die uitdaging wel besteed. Eind 2011 opende hij in Vlaardingen de deuren van Omera, een winkel voor hifi en streaming media. "Ik heb de tijd van mijn leven."
lees verder>>

Video feestelijke opening Hi-Fi Klubben Haarlem

Gepubliceerd op 12 april 2013
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

Hi-Fi Klubben HaarlemNa een goede maand verbouwen, werd gisteren Hi-Fi Klubben Haarlem op feestelijke wijze geopend. Alweer de vierde winkel van de sinds december 2011 ook in Nederland actieve keten van hifi-winkels.
lees verder>>

Hernieuwde kennismaking met Hi-Fi Klubben Amsterdam

Gepubliceerd op 24 februari 2013
Geschreven door: Jochem Geerdink

Hifiklubben11622013

Het is alweer veertien maanden geleden dat het van oorsprong Deense Hi-Fi Klubben zijn intrede deed op de Nederlandse consumentenmarkt. In december 2011 werd in de Amsterdamse Rijnstraat de zogenaamde flagship store geopend. De redactie van HiFi.nl stuurde de auto richting onze hoofdstad voor een hernieuwde kennismaking.

lees verder>>

Hi-Visit Wifimedia

Gepubliceerd op 20 december 2012
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

Hi-Visit Wifimedia 2012Hoe kun je thuis een wifi-signaal verbeteren? Hoe realiseer je een high-endspeler met een pc of Mac? Wifimedia in Arnhem is geen standaard audiozaak en ook geen doorsnee computerwinkel, maar zit daar ergens tussen in. Op bezoek bij twee bevlogen streamingpioniers. Maak kennis met de toekomst!
lees verder>>

Hi-Fi Klubben Utrecht - Een stukje Scandinavië in de Domstad

Gepubliceerd op 14 december 2012
Geschreven door: Jochem Geerdink

Hi-Fi Klubben UtrechtZowel de flagship store in Amsterdam als de zaak in Hilversum betroffen een overname van voormalige RAF-winkels, Hi-Fi Klubben in Utrecht is een volledig nieuw filiaal. Een maand na de opening namen we er een kijkje en spraken met winkelmanager David Finnemann.
lees verder>>

Hi-Visit DigitHome in Barchon België

Gepubliceerd op 29 november 2012
Geschreven door: Max Delissen

Digit Home BarchonEen week voor deze Hi-Visit was ik nog in de sierlijke oude binnenstad van Gent, die er bij een aangename temperatuur en een stralend zonnetje uitnodigend bij lag. Vandaag rijd ik in de regen naar een randgemeente van Luik die er een stuk gewoner uit ziet. Maar het blijft België, en daarvan is inmiddels bekend dat ik me er prima thuis voel. Ik bezoek ditmaal de winkel van Philippe Stevens, DigitHome. Voorheen gevestigd in Visé, maar sinds een jaar of twee te vinden in een grote shopping-mall aan de rand van de Waalse stad Barchon.
lees verder>>

 << Vorige   Volgende >> 
 
Show: Bowers & Wilkins Soundtasting Show: Bowers & Wilkins Soundtasting
lees meer »
Primeur: Sasha Series 2 bij Chattelin Primeur: Sasha Series 2 bij Chattelin
lees meer »
Site: Dagelijkse December-actie Site: Dagelijkse December-actie
lees meer »
Teaser: jaarboek 2014-2015 Teaser: jaarboek 2014-2015
lees meer »