HiFi.nl

Video feestelijke opening Hi-Fi Klubben Haarlem

Gepubliceerd op 12 april 2013
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

Hi-Fi Klubben HaarlemNa een goede maand verbouwen, werd gisteren Hi-Fi Klubben Haarlem op feestelijke wijze geopend. Alweer de vierde winkel van de sinds december 2011 ook in Nederland actieve keten van hifi-winkels.
lees verder>>

Hernieuwde kennismaking met Hi-Fi Klubben Amsterdam

Gepubliceerd op 24 februari 2013
Geschreven door: Jochem Geerdink

Hifiklubben11622013

Het is alweer veertien maanden geleden dat het van oorsprong Deense Hi-Fi Klubben zijn intrede deed op de Nederlandse consumentenmarkt. In december 2011 werd in de Amsterdamse Rijnstraat de zogenaamde flagship store geopend. De redactie van HiFi.nl stuurde de auto richting onze hoofdstad voor een hernieuwde kennismaking.

lees verder>>

Hi-Visit Wifimedia

Gepubliceerd op 20 december 2012
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

Hi-Visit Wifimedia 2012Hoe kun je thuis een wifi-signaal verbeteren? Hoe realiseer je een high-endspeler met een pc of Mac? Wifimedia in Arnhem is geen standaard audiozaak en ook geen doorsnee computerwinkel, maar zit daar ergens tussen in. Op bezoek bij twee bevlogen streamingpioniers. Maak kennis met de toekomst!
lees verder>>

Hi-Fi Klubben Utrecht - Een stukje Scandinavië in de Domstad

Gepubliceerd op 14 december 2012
Geschreven door: Jochem Geerdink

Hi-Fi Klubben UtrechtZowel de flagship store in Amsterdam als de zaak in Hilversum betroffen een overname van voormalige RAF-winkels, Hi-Fi Klubben in Utrecht is een volledig nieuw filiaal. Een maand na de opening namen we er een kijkje en spraken met winkelmanager David Finnemann.
lees verder>>

Hi-Visit DigitHome in Barchon België

Gepubliceerd op 29 november 2012
Geschreven door: Max Delissen

Digit Home BarchonEen week voor deze Hi-Visit was ik nog in de sierlijke oude binnenstad van Gent, die er bij een aangename temperatuur en een stralend zonnetje uitnodigend bij lag. Vandaag rijd ik in de regen naar een randgemeente van Luik die er een stuk gewoner uit ziet. Maar het blijft België, en daarvan is inmiddels bekend dat ik me er prima thuis voel. Ik bezoek ditmaal de winkel van Philippe Stevens, DigitHome. Voorheen gevestigd in Visé, maar sinds een jaar of twee te vinden in een grote shopping-mall aan de rand van de Waalse stad Barchon.
lees verder>>

Avalon Compás beleving bij Chattelin

Gepubliceerd op 4 november 2012
Geschreven door: Jan de Jeu

Avalon CompasHet is niet de eerste keer dat ik het zeg of schrijf en in mijn beleving geldt het nog steeds. In deze tijd moet een dealer zich continu blijven profileren. Een van de eigenaren die dat begrepen heeft, tegelijkertijd een van de weinige echte High End winkels van Nederland - Chattelin Audio Systems in Den Haag - organiseert in dat kader met enige regelmaat shows waarbij een met zorg samengestelde set centraal staat.
lees verder>>

Magico Q7 beleving bij Rhapsody

Gepubliceerd op 3 november 2012
Geschreven door: Jan de Jeu

Rhapsody Magico Q7

Nog maar enkele maanden geleden, in juni 2012, bezocht ik de Devialet & Magico show bij Rhapsody in Hilversum. Aan het eind van mijn verslag gaf ik aan alweer uit te kijken naar de volgende show. Maar net zoals iedere andere muziekliefhebber heb ook ik verplichtingen waardoor ik mij niet altijd vrij kan maken voor dergelijke muzikale uitstapjes. Zo heb ik bijvoorbeeld helaas de show met de Sonus Faber Aida luidsprekers moeten missen die deze actieve Hilversumse dealer in de tussentijd georganiseerd heeft. Gelukkig biedt oktober voor de liefhebber opnieuw een tweetal shows die uiterst interessant zijn. 

Twee shows waarin de Q7 luidsprekers, het vlaggenschip van het Amerikaanse Magico worden geďntroduceerd op de Nederlandse markt. Op uitnodiging van Harry van Dalen breng ik tussen deze twee shows in een bezoek aan zijn winkel opdat ik mij in alle rust een beeld zal kunnen vormen van de prestaties van deze indrukwekkende sculpturen.

lees verder>>

Een blik in de nieuwe Hi-Fi Klubben Hilversum

Gepubliceerd op 25 september 2012
Geschreven door: Jochem Geerdink

HiFi Klubben voorpagina

Na flagship store Amsterdam heropende het van oorsprong Scandinavische Hi-Fi Klubben afgelopen weekend in Hilversum de tweede vestiging in Nederland, die de deze zomer behoorlijk werd verbouwd. HiFi.nl stuurde richting de mediahoofdstad en nam een kijkje in de compleet gerenoveerde zaak aan de Langestraat.

lees verder>>

 << Vorige   Volgende >> 
 
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer »
HiFidelity XS: Denon AVR-X2000 HiFidelity XS: Denon AVR-X2000
lees meer »
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer »
Win de Teufel Impaq 7000 Win de Teufel Impaq 7000
lees meer »