Vliegtuigspotten op video

Gepubliceerd op 21 mei 2015
Geschreven door: Richard Helwig

Vliegtuig_1.jpg

Het is wonderlijk om te zien hoe vliegtuigen een bijzondere aantrekkingskracht hebben op videofilmers. Nederland telt genoeg mogelijkheden om ze onbeperkt met de camera te kunnen spotten. Richard Helwig ging op onderzoek.

 

lees verder>>

Hi-Visit: Luxury Music

Gepubliceerd op 25 april 2015
Geschreven door: Werner Ero

Luxury MusicTerwijl ik voor een gloednieuwe HiVisit dit keer op weg ben naar het 5 km boven de Belgische stad Leuven gelegen dorpje Wijgmaal, ben ik wederom erg benieuwd bij wie ik dit keer te gast mag zijn. Want naast een vaak bijzonder zorgvuldig gekozen assortiment, blijken het in de praktijk toch vooral de mensen achter zo’n winkel de te varen koers en sfeer te bepalen. In geval van Luxury Music wordt alleen al met de opvallend welluidende bedrijfsnaam een voorname toon gezet. Wanneer ik na bijna 2 uur reistijd vanuit mijn Noord-Brabantse woonplaats eenmaal bij het opgegeven adres in de rustige en landelijke omgeving van Wijgmaal aankom, begrijp ik al snel waarom.
lees verder>>

Hi-Visit: A10 Audio / Room4Music

Gepubliceerd op 10 april 2015
Geschreven door: Werner Ero

Hi-visit A10 AudioIn een tijd waarin steeds meer via internet wordt besteld, het gemiddelde ‘audiosysteem’ door een op hol geslagen integratiedrang vaak zelfs alleen nog maar uit een wifi netwerk met streaming audio toepassing en een soundbar onder de TV bestaat, is het fijn dat er zelfs anno 2015 nog steeds solide hifi rotsen in de audiobranding blijven bestaan. Winkels waar je nog steeds een trotse audioset uit losse componenten kunt samenstellen, waar het assortiment nog niet aan verstikkende standaardisatie ten prooi is gevallen en waar het verkoopteam nog werkelijk plezier beleeft aan het vakkundig adviseren van u als consument. Graag stel ik u dan ook met veel plezier voor aan A10Audio / Room4Music. Een werkelijk schitterende high end audio winkel die ook nog eens heel gemakkelijk bereikbaar is door zijn centrale ligging aan de rand van de Amsterdamse A10 rondweg.
lees verder>>

Hi-Visit: Hi-Fi Klubben Rotterdam

Gepubliceerd op 24 februari 2015
Geschreven door: Redactie HiFi.nl

Hi-Fi Klubben Rotterdam Vorig jaar Pasen werd in Rotterdam de vijfde vestiging van Hi-Fi Klubben geopend. Hoe verging het de winkel - die oorgasmes garandeert - daarna? We namen een kijkje en spraken met shopmanager Fred Marchée. “Ons unieke concept werpt z’n vruchten af.”
lees verder>>

Gydotron Audio: Pastorijshow januari 2015

Gepubliceerd op 30 januari 2015
Geschreven door: Jan de Jeu

Gydotron Audio Pastorijshow januari 2015Zowel in Nederland als in België zijn er een aantal gepassioneerde High End Audio dealers te vinden die met enige regelmaat interessante shows geven. Ook het Belgische Gydotron Audio, gevestigd aan de Turnhoutsebaan in Wijnegem, heeft zich op dat gebied inmiddels een klinkende reputatie verworven. Met enige regelmaat organiseert deze winkel twee dagen durende shows die gegeven worden in de karakteristieke Sint Martinus pastorij in Malle. Soms staat er een bepaald thema centraal, maar ditmaal wordt tijdens deze januari show een dwarsdoorsnede gepresenteerd van de merken die tot het productenpakket behoren.
lees verder>>

Rhapsody: Well tuned systems since 1988

Gepubliceerd op 20 december 2014
Geschreven door: Werner Ero

Rhapsody Visit 2014De Hilversumse high end-winkel Rhapsody is in zijn inmiddels bijna 27-jarig bestaan een bijzondere ster aan het Nederlandse audiofirmament gebleken. Van de nog immer op zeer regelmatige basis georganiseerde complete systeemdemonstraties, live optredens in het winkelpand met deelname van gerenommeerde muzikanten, tot zelfs opnamesessies in een heuse studio en niet te vergeten de inmiddels beroemde gongbaden van dochteronderneming Spirit Connection.
lees verder>>

Chattelin Audio Systems - het eerste lustrum

Gepubliceerd op 5 december 2014
Geschreven door: Jan de Jeu

Chattelin Foto's PeterHet is een gewone dinsdag in november als ik door de Haagse Anna Paulownastraat loop, op weg naar een audioshow. Inwendig moet ik even glimlachen, want ik zie u als het ware fronsen en tegelijkertijd denken; een audioshow op een doordeweekse dag? Inderdaad, dat is uitzonderlijk. Maar uitzonderlijk is ook wel een term die in meerdere opzichten bij Chattelin Audio Systems past.
lees verder>>

Hi-Visit 010 HiFi

Gepubliceerd op 24 juni 2014
Geschreven door: Jochem Geerdink

hi-visit 010 hifi

Een heel nieuwe audio speciaalzaak met een frisse en moderne uitstraling, maar die door een bekend pand en nog bekendere gezichten hartstikke vertrouwd aanvoelt. Dat is in een notendop het verhaal achter 010 HiFi in - je verwacht het niet - Rotterdam, waar we vandaag te gast zijn.

lees verder>>

 << Vorige   Volgende >> 
 

EDITORS' CHOICE