MERK

Logic Audio Cables

Importeurs


Dealers

Over Logic Audio Cables

In de wereld van audioliefhebbers, waar kwaliteit telt, staat Logic Audio Cables bekend om zijn uitzonderlijke handgemaakte audiokabels. 

Logic Audio Cables is opgericht door Jeroen, een liefhebber met een grote passie voor muziek en audioapparatuur.

Jeroen’s passie en hobby hebben zich ontwikkeld tot een bloeiend bedrijf. Met een assortiment dat varieert van de PRO SERIES tot de SUPREME SERIES, biedt Logic Audio Cables een scala aan opties voor elke audioliefhebber.

Elke kabel wordt met zorg en precisie gemaakt, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van componenten van gerenommeerde merken zoals Sommer Cable, Hicon, VIABLUE™ en Neutrik. Deze merken staan synoniem voor kwaliteit en garanderen het gebruik van de beste materialen. 

Met handgemaakte kabels die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk, bewijst Logic Audio Cables dat het in de details zit waar ware kwaliteit schuilt.

Logic Audio Cables staat niet alleen bekend om zijn producten, maar ook om zijn klantenservice. Jeroen’s toewijding aan maatwerk en persoonlijk advies zorgt ervoor dat elke klant een oplossing op maat krijgt die past bij hun unieke behoeften. 

Logic Audio Cables is meer dan alleen een bedrijf; het is een bestemming voor degenen die streven naar audio-excellentie.

FOTO'S
Nieuws
Reviews