HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

31-12-2014 (artikel)

Music Emotion januari 2015

Het nieuwe jaar staat op het punt te beginnen en dat betekent ook weer een nieuwe uitgave van Music Emotion. Abonnees hebben hem als het goed is al op de deurmat liggen, maar hij is ook los te koop in de kiosk en dus geven we de inhoud alvast prijs. lees verder »
30-01-2015 (artikel)

Music Emotion februari 2015

De eerste maand van het nieuwe jaar is zo goed als om, en dat bekent ook een nieuwe uitgave van Music Emotion. Abonnees kunnen hem elk moment op de deurmat horen ploffen, als dat al niet gebeurd is, m... lees verder »
28-01-2015 (artikel)

Nagra HD DAC: Een van de referenties

De losse DAC is helemaal terug. Nadat, gedurende een korte periode, losse DAC’s populair werden als extensie bij de duurdere cd-loopwerken, bleven dit soort apparaten vooral hangen in een audiof... lees verder »

26-01-2015 (artikel)

Arran Audio Live Monitor

Hoewel de audiomarkt verzadigd is met producten, zijn er nog steeds start ups die met nieuwe luidsprekers, kabels en elektronica komen. Vrienden, kennissen en familie vormen een eerste afzetgebied. Da... lees verder »
21-01-2015 (artikel)

Aurender X100S music server

Het is nog maar een drietal jaren geleden dat het toen nog volledig nieuwe Koreaanse audiomerk Aurender met zijn eerste S10 music server, de streaming audiomarkt op haar grondvesten deed schudden. Nie... lees verder »
19-01-2015 (artikel)

Revo SuperConnect: Radio 2.0!

Revo is een Schotse onderneming die al sinds 2004 DAB radio’s en audiostreamers op de markt brengt. Naast een goede audiokwaliteit vallen ze vooral op door hun bijzondere uiterlijk. Deze zomer heb ik thuis mogen genieten van de Revo SuperConnect. 
lees verder »

PMC Twenty.26: Een ma...

In een geslaagde poging mijn audiovrienden en collega-recensenten de ogen uit te steken, krijg ik de beschikking over één van de weinige paren PMC Twenty.26 luidsprekers die op het moment van schrijven in Nederland zijn gearriveerd. Een model dat is geïntroduceerd op de High End Show 2014 in München... lees verder »

Hegel H80 versterker ...

Hoewel Noorwegen niet direct bekend staat als het audioland bij uitstek, zijn er toch een paar merken aan te wijzen die wereldwijd faam genieten. Oudere lezers kennen ongetwijfeld de naam Tandberg nog, vooral in de jaren ‘70 en ‘80 bekend van recorders en receivers, nu alleen nog werkzaam in de prof... lees verder »

Audiogoeroes (deel 17...

Terwijl ik dit stuk schrijf, kijk ik af en toe naar buiten… regen, regen en nog eens regen. Het zwembad wordt gestaag gevuld met hemelwater, maar ik wil zon. Gek genoeg is er een man in Nederland die snakt naar een flinke regenbui of regen in al zijn vormen: druilerig, miezerig, plensbui etc. Zijn n... lees verder »