Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

02-10-2015 (artikel)

Music Emotion Oktober 2015

We gaan de herfst in met een nieuwe editie van Music Emotion. Abonnees vinden het magazine weldra op de deurmat, anderen kunnen hem kopen in de kiosk, en wij geven voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »
07-10-2015 (artikel)

Rhapsody goes Analog

Was toch even kwijt hoe goed analoog eigenlijk is’. Aldus Harry van Dalen in woorden van ongeveer gelijke strekking. Als kind van een generatie die opgegroeid is met platen en tapes, schoof hij, zoals... lees verder »
30-09-2015 (artikel)

Wereldprimeur: DALI OPTICON 6

De afgelopen jaren heb ik, steeds met veel plezier, een aantal luidsprekers van de Deense luidsprekerfabrikant DALI gerecenseerd, en ik had het genoegen om CEO en hoofdontwerper Lars Worre aan de tand... lees verder »

23-09-2015 (artikel)

AudioEngine Voor veel verschillende toep...

Audioengine werd in 2002 opgericht, maar bouwde destijds al tientallen jaren apparatuur voor Gibson, Harman, Alesis, Apple en andere bedrijven. Het aanvankelijke doel in 2002 was om betaalbare actieve... lees verder »
16-09-2015 (artikel)

Cambridge Audio CXA80 en CXC

Het Engelse Cambridge Audio vaart al sinds de oprichting in 1968, een volledig eigen en vooral ook eigenzinnige koers. Waar veel merken in dit prijssegment het vaak in een overdaad aan gadgets en kekk... lees verder »
09-09-2015 (artikel)

Moon Neo 280D DSD DAC & GoldenEar Triton ...

Ondanks de kwalitatieve ‘downgrading’ die de laatste jaren helaas steeds vaker ten gunste van het bedieningscomfort plaatsvindt, is het verheugend te melden dat er ook nog steeds merken zijn die het anders aanpakken. Heel anders zelfs, want de in deze test besproken producten laten prachtig zien dat...
lees verder »

Music Emotion Septemb...

De vakantie is voorbij, maar gelukkig is daar een extra dik jubileumnummer van Music Emotion. Abonnees vinden het magazine weldra op de deurmat, anderen kunnen hem kopen in de kiosk, en wij geven voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »

Denon stereoversterke...

Zo op het eerste gezicht een komisch duo, dat zowel horizontaal als verticaal voor gezellig amusement zorgt. Maar onderschat met name versterker PMA-50 niet. Die is akelig nauwkeurig.  lees verder »

Hay-End Audio Peitho ...

Een bezoek brengen aan Hay-End Audio in Venlo betekent voor een Randstad inwoner een reis naar de grens met Duitsland. Soms is dat toch handiger dan de fabrikant tweemaal naar de Randstad laten komen en zware luidsprekers naar boven en later naar beneden sjouwen. Het nadeel van een bezoek aan de fab... lees verder »