HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

 
04-07-2014 (artikel)

Music Emotion zomer 2014

Het is zomer! Daarom staat de nieuwe Music Emotion weer klaar. Je krijgt nu alvast een inkijkje in deze editie van juli en augustus. Het covermodel is dit keer de Dynaudio Excite X38. In het blad staat uiteraard een uitgebreide review van deze speaker.  lees verder »
25-08-2014 (artikel)

Review: Marantz SA-14S1 en PM-14S1 SACD/v...

Marantz kwam op het lumineuze idee om de nieuwe stereoset PM-14S1 en SA-14S1 door de postbode langs te laten brengen. De gloedvolle maar soms ook kille decembermaand was daarmee gered. High Quality ge... lees verder »
27-08-2014 (artikel)

Review: Definitive Technology Sound Cylin...

Het Amerikaanse Definitive Technology heeft, net als vele andere fabrikanten, tegenwoordig een draagbare Bluetooth luidspreker in haar pakket. Deze Sound Cylinder ziet er niet alleen prachtig uit en s... lees verder »

13-08-2014 (artikel)

Review: Pioneer A-70 en N-50

Een set samenstellen die luxe uitstraalt en een perfecte afwerking biedt is een oude en gevestigde audiofabrikant als Pioneer wel toe te vertrouwen. Het merk is sinds jaar en dag te vinden in veel win... lees verder »
20-08-2014 (artikel)

Review: La Rosita Die Loreley, topkwalite...

Ondanks de groeiende sympathie voor streaming audio, blijf ik persoonlijk nog steeds de nodige moeite met dit nieuwe medium hebben. Naast het feit dat veel streamers visueel niet veel meer aantrekking... lees verder »
09-08-2014 (artikel)

Review: Monitor Audio Radius 270 Next Gen...

Met enige regelmaat hoor ik uit mijn vrienden- en kennissenkring een vraag om advies. Niet zo vreemd natuurlijk wanneer je al jaren audioapparatuur recenseert. Als het om speakers gaat volgt dan vaak de toevoeging; “Ze moeten er wel goed uitzien”. Waarmee meestal bedoeld wordt dat het een strak en m...
lees verder »

Review: Quantis 3D-So...

Zoals we inmiddels eigenlijk allemaal wel weten, is het geluid van de hedendaagse flatscreen televisies niet optimaal. Op zich ook wel logisch, want de luidsprekers passen simpelweg niet meer in het design van de ultradunne kijkbuis. Quantis Electronics is importeur van Humax HDTV-ontvangers en leve... lees verder »

Passie voor muziek: I...

Accuphase, gourmet high end zonder weerga. Stijlvol, uiterst kwaliteitsbewust en voorzien van een voorname terughoudendheid aangaande de nieuwste waan van de dag. Bij dit Japanse elitemerk is het al sinds 1972 evolutie in plaats van revolutie en daarbij zijn de collega-merken die net zo consistent o... lees verder »

Review: Naim Nait 5si...

Het Engelse Naim Audio Ltd spreekt al sinds jaar en dag met haar strak vormgegeven, diepzwarte no-nonsense apparaten en de typerende groene verlichtingskleur, enorm tot de verbeelding. Toch gaat onder deze bewust sober gehouden façade, zeker bij de laatste Naim generatie, veel nieuwe geavanceerde te... lees verder »