Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

10-07-2015 (artikel)

Music Emotion Juli 2015

Zelfs tijdens de hete zomerdagen komt er gewoon weer een nieuwe uitgave van het maandelijkse Music Emotion uit. Abonnees vinden het magazine weldra op de deurmat, anderen kunnen hem kopen in de kiosk, en wij geven voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »
26-08-2015 (artikel)

Hay-End Audio Peitho 403 & 405 luidspreke...

Een bezoek brengen aan Hay-End Audio in Venlo betekent voor een Randstad inwoner een reis naar de grens met Duitsland. Soms is dat toch handiger dan de fabrikant tweemaal naar de Randstad laten komen ... lees verder »
19-08-2015 (artikel)

iFi Retro Stereo 50: Geslaagde mix van ou...

Ontkennen dat ik al vanaf het begin enthousiast ben over de producten van iFi is zinloos. Wie mijn schrijfsels erop naslaat zal redelijk snel constateren dat ik tot de fanclub behoor. Compacte digital... lees verder »

12-08-2015 (artikel)

EMT draaitafels: Parels uit het verleden

In de jaren ‘50 bracht de Duitse firma EMT de, nu nog steeds legendarische, EMT 927 op de markt, uitgerust met verschillende phono pre-amps (RIAA correctie). De EMT 155 was de mono uitvoering en de EM... lees verder »
05-08-2015 (artikel)

Mark Levinson No.585: Duivels kunstenaar!

Het roemruchte merk Mark Levinson oefent al sinds de oprichting in 1972, op veel audioliefhebbers een enorme aantrekkingskracht uit. Niet in het minst omdat de gelijknamige oprichter en stichter van h... lees verder »
29-07-2015 (artikel)

ModWright KWA-100SE, LS 36.5 en PH-150

ModWright werd in het jaar 2000 opgericht door Dan Wright, teneinde modificaties van digitale apparatuur te verzorgen. Dat was succesvol en leidde uiteindelijk tot een reeks zelf ontworpen en gebouwde apparatuur. Wie regelmatig in de Verenigde Staten verblijft en een oog heeft voor ontwikkelingen bi...
lees verder »

Pinell Supersound II+

Wat hebben we nu precies onder handen genomen? Een razend interessante multi-platform ontvanger of een onbeduidend mono-radiootje? Toch een beetje ongemakkelijk zo’n spagaat…  lees verder »

Nieuwe Soulution 700 ...

Dinsdag 25 november en zaterdag 13 december vorig jaar, behoorden voor de winkel Chattelin Audio Systems uit Den Haag tot één van de meest gedenkwaardige en bijzondere momenten uit hun winkelgeschiedenis. De inmiddels wereldberoemde en zeer indrukwekkende referentie Magico Q7 luidsprekers, kregen op... lees verder »

Yamaha R-N301 en CD-N...

Yamaha heeft twee klassieke stereocomponenten, de cd-speler en de receiver, door middel van netwerkfuncties met succes de 21ste eeuw binnengesleept.  lees verder »