HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

 
04-07-2014 (artikel)

Music Emotion zomer 2014

Het is zomer! Daarom staat de nieuwe Music Emotion weer klaar. Je krijgt nu alvast een inkijkje in deze editie van juli en augustus. Het covermodel is dit keer de Dynaudio Excite X38. In het blad staat uiteraard een uitgebreide review van deze speaker.  lees verder »
26-05-2014 (artikel)

Pink Faun 2X90i: Not fancy, just funky

Het merk Pink Faun is genoegzaam bekend bij ondergetekende, maar veel verder dan wat buizen kopen van de geestelijke eigenaar, Mattijs de Vries, was ik nooit gekomen. Tot ik op verzoek van de redactie... lees verder »
20-05-2014 (artikel)

ASW Genius 310: Verrassende prestaties

In de luisterruimte staat de ASW Genius 310. ASW, opgericht in 1987 en gelokaliseerd in Ahaus, dat dicht in de buurt van Nederland ligt, maakt een aantal luidsprekerlijnen. Zo hebben zij een tweetal m... lees verder »

31-05-2014 (artikel)

Introductie nieuwe producten bij JK Acous...

Als recensent ontvang je regelmatig uitnodigingen voor audio gerelateerde evenementen. Sommige daarvan belanden rechtstreeks bij het papierafval, anderen verdwijnen in een bakje in mijn kantoor. Slech... lees verder »
30-07-2014 (artikel)

De uitdager… Wadia Intuition 01 Power DAC

Het is pas drie jaar geleden dat het toen nog volledig onbekende Franse merk Devialet de audiowereld stevig op haar grondvesten deed schudden met het werkelijk briljant uitgedachte D-Premier concept. ... lees verder »
01-06-2014 (artikel)

Big toys for big boys (and girls)

Muziek luisteren op een groots en goed uitgewogen high-end systeem, kan voor een bijzonder intense en zinnenprikkelende ervaring zorgen. De illusie om daadwerkelijk door zo’n systeem een optreden van levensechte en soms zelfs al lang geleden overleden muzikanten ‘live’ bij te kunne...
lees verder »

Cary Audio SLI80

Meestal staan in recensies nieuw uitgebrachte apparaten centraal. Daardoor zou je de modellen die al langer op de markt zijn bijna over het hoofd zien. Terwijl dat juist vaak wel de typen zijn die in de praktijk hun waarde blijven bewijzen en om die reden door de fabrikant in het pakket gehandhaafd ... lees verder »

Xanadu DS17AMT-2FD en...

Net als in de rest van onze maatschappij heeft ook in audioland de laatste vijf jaar een ware aardverschuiving plaatsgevonden. Zo zijn veel merken van importeur gewisseld en zijn de echt grote namen steeds vaker in handen van (buitenlandse) investeringsgroepen terecht gekomen. Ook hebben verschillen... lees verder »

Naim Audio DAC-V1 en ...

Het jaar 2013 was nauwelijks begonnen of Naim Audio liet een bommetje ontploffen door op de CES twee producten tegelijk aan te kondigen. De Naim Audio DAC-V1 digitaal/analoog-converter en de NAP 100 eindversterker. Als een roedel hongerige wolven doken de media op de producten en persmensen vroegen ... lees verder »