Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

28-04-2016 (artikel)

Music Emotion mei 2016

Het is bijna mei en dat betekent dat het tijd is voor lekkere warme zon - en natuurlijk de nieuwste editie van Music Emotion! In deze mei-editie vind je onder andere tests van de Monitor Audio Platinum PL500II luidsprekers, de ELAC Sub 2070 en de Denon DCD2500NE & PMA-2500NE. lees verder »
27-05-2016 (artikel)

Review Bowers & Wilkins 804 en 805: iconi...

Bij Bowers & Wilkins heeft de grootste technologische revolutie uit haar geschiedenis plaatsgevonden. Daardoor is niet alleen de laatste en meest recente incarnatie van de beroemde 800 serie ontstaan,... lees verder »
25-05-2016 (artikel)

Review Pro-Ject RPM 3 Carbon: om verliefd...

Pro-Ject draaitafels zijn een graag geziene gast in de luisterruimtes. In de zogenaamde RPM serie zijn enkele nieuwe modellen beschikbaar. Daarvan draait de RPM 3 Carbon hier rondjes. lees verder »

20-05-2016 (artikel)

Review BluOS 2.0: Een voorsprong op de co...

Ongeveer drie jaar geleden introduceerde AND Benelux het inmiddels niet meer weg te denken multiroom- en streamingmerk Bluesound. Als hi-res tegenhanger van o.a. Sonos oogst dit merk award na award. N... lees verder »
18-05-2016 (artikel)

Review 432 EVO Music Server: in staat tot...

De markt wordt momenteel overspoeld door music servers. De speciale feature van de 432 EVO Music Server is de mogelijkheid om de centrale pitch van 440Hz om te zetten naar 432Hz, maar ook andere frequ... lees verder »
11-05-2016 (artikel)

Review: Marantz HD-AMP1 laat niets te wen...

Kenmerken van de oorspronkelijke serie waren compact formaat met een designer-touch maar de essentie lag op de muziekweergave. Volgens Marantz was het uiteindelijk doel van de apparatuur: “de luisteraar laten genieten van alle emotie en muzikale details in combinatie met een elegante en luxueuze uit...
lees verder »

Review: Audio Physic ...

Terwijl aspecten als oplossend vermogen, transparantie en neutraliteit in de verschillende prijsklassen vaak beter scoren dan ooit tevoren, vallen er toch ook de nodige kanttekeningen te plaatsen. Vooral het regelmatig ontbreken van natuurlijke volheid, mooi uitgewerkte timbres, ritmegevoel en de be... lees verder »

Review YG Acoustics C...

Vorig jaar ontstond een contact met de vertegenwoordiging van YG Acoustics, op initiatief van de Belgische importeur van dit merk luidsprekers. Het resulteerde uiteindelijk in de komst van de YG Acoustics Carmel monitoren. YG is een Amerikaanse fabrikant. De luidsprekers zullen niet onbekend zijn bi... lees verder »

Review: Advance Acous...

Het lijkt wel of betaalbare geļntegreerde versterkers met ingebouwde DAC als paddenstoelen uit de grond schieten. Vorig jaar mocht ik kennis maken met een exemplaar van NAD. Begin 2016 was het de beurt aan de Marantz HD-Amp1 die zeer veel indruk maakte. Nu mag ik aan de slag met de hagelnieuwe X-i10... lees verder »