Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

06-06-2015 (artikel)

Music Emotion Juni 2015

De maand mei ligt alweer achter ons en dus is het zo goed als tijd voor een nieuwe uitgave van het maandelijkse Music Emotion. Abonnees vinden het magazine weldra op de deurmat, anderen kunnen hem kopen in de kiosk, en wij geven voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »
24-06-2015 (artikel)

Digitale receiver: Revox Joy S119 mkII

Ik ben er nog eentje van de analoge generatie. Dat betekent dat ik bij de merknaam Revox bijna automatisch denk aan de legendarische B77 spoelenrecorders of de B-780 tuner die nog steeds tot de besten... lees verder »
11-06-2015 (artikel)

Review: C.E.C. CD5 - DAC met ingebouwde ...

C.E.C. is zo’n merk dat bij mij altijd zeer hoog in de ranglijst van ‘echte hifi’ heeft gestaan, maar waar ik me in professioneel opzicht nog nooit mee bezig heb mogen houden. Dat veranderde toen ik o... lees verder »

03-06-2015 (artikel)

GamuT Audio: Alive and kicking

Aan het begin van deze eeuw behoorde het Deense GamuT tot één van de meest gewilde en befaamde high-end audio merken van dat moment. Vooral de eindversterkers zoals de beroemde D200, maakten veel furo... lees verder »
27-05-2015 (artikel)

Review: Dynaudio Focus 400 XD

Toen ik de eerste keer de XEO 5 vloerstaande luidspreker van het Deense luidsprekermerk Dynaudio in mijn luisterruimte hoorde was ik erg onder de indruk van de klankkwaliteit van deze draadloos aanges... lees verder »
15-05-2015 (artikel)

Audio Expert - Beste Keus: Van webwinkel ...

Wanneer ik de naam Beste Keus noem, zal er beslist bij een behoorlijke groep al snel een blik van herkenning ontstaan. ‘Is dat niet die webwinkel in Best waar je heel veel verschillende artikelen snel en voordelig kunt bestellen?’ Klopt helemaal en dat is wat Beste Keus inmiddels al 12 jaar lang tot...
lees verder »

Paradigm Prestige 85F

Enige tijd geleden stond de gelimiteerde Paradigm Tribute vloerstaander in de luisterruimte. Een model dat uitgebracht werd ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum van de fabrikant. Aan het einde van deze review werd de wens uitgesproken om een ‘normale’ en niet gelimiteerde productieversie in ... lees verder »

Franco Serblin Accord...

Heel af en toe kom je met audioproducten in aanraking die zo anders zijn dan de grote gemene deler, dat ze zelfs in bepaalde mate vervreemdend en verwarrend over kunnen komen. Zo ook met een nogal eigenaardig vormgegeven monitorluidspreker die ik driekwart jaar geleden bij Rhapsody in Hilversum hoor... lees verder »

Music Emotion Mei 201...

De nieuwe Music Emotion is voor abonnees binnenkort op de deurmat te vinden. Andere liefhebbers kunnen het magazine kopen in de kiosk. Voor beide groepen geven wij alvast de inhoud prijs. lees verder »