HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

26-02-2015 (artikel)

Music Emotion maart 2015

Februari heeft net even wat minder dagen en daarom verschijnt de nieuwe uitgave van Music Emotion ook net even wat eerder. Abonnees vinden hem weldra op de deurmat, anderen kunnen hem kopen in de kiosk, en wij geven voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »
23-02-2015 (artikel)

Elac BS 263 en FS 267 luidsprekers

Wie Duitsland zegt, denkt doorgaans al snel naast mooi natuurschoon, eten, drinken en strakke georganiseerdheid, vooral aan de vele mooie en duurzame producten. De auto industrie is hier misschien wel... lees verder »
22-02-2015 (artikel)

ProAc Response D 30R luidsprekers

Net als bij veel andere commerciële takken van sport, is ook in de audiobranche vandaag de dag in toenemende mate een situatie ontstaan, waarbij de presentatie en het gezien worden van een product bij... lees verder »

16-02-2015 (artikel)

Millon Phantom S: Smoor op de klank

De slanke, glanzend zwarte, vloerstaande luidsprekers die nu alweer enige weken in mijn luisterruimte staan doen me om meerdere redenen denken aan de M3 luidsprekers van MC Systems, waar ik lange tijd... lees verder »
11-02-2015 (artikel)

Pop-Up Store ‘Brouw je eigen plaat’

Wat zou jij er van vinden om je eigen label te starten met een exclusief voor jou gesneden lp? Tja… wie wil dit nou niet? Dat kan nu in de Pop-Up Store in de Overtoom op nummer 228 in Amsterdam. ... lees verder »
09-02-2015 (artikel)

Dynaudio Xeo 6: Kleiner maar groter

Toen ik iets meer dan twee jaar geleden het kleine broertje uit de eerste draadloze Dynaudio Xeo serie aan de tand voelde was ik behoorlijk onder de indruk van zowel de gebruikte techniek als het klankmatige resultaat. Het is daarom extra leuk dat ik nu de kans krijg om het grote model uit de nieuwe...
lees verder »

LessLoss DFPC Signatu...

Het komt niet vaak voor dat er in Music Emotion producten worden getest die niet via de reguliere vakhandel en eigenlijk alleen maar via internet verkrijgbaar zijn. Toch maak ik voor het in Nederland nog praktisch onbekende Litouwse audiomerk Lessloss, graag een keer een uitzondering. Niet alleen om... lees verder »

PENTATONE: Liefde voo...

Wie aan klassieke muziek denkt zal daarbij ook al snel aan één van de roemruchte klassieke muzieklabels denken. Statige bedrijven met een enorm aanzien, die soms al meer dan honderd jaar bezig zijn met het opnemen, uitbrengen en distribueren van klassieke muziek. Het zijn echter niet alleen de ‘Grot... lees verder »

Music Emotion februar...

De eerste maand van het nieuwe jaar is zo goed als om, en dat bekent ook een nieuwe uitgave van Music Emotion. Abonnees kunnen hem elk moment op de deurmat horen ploffen, als dat al niet gebeurd is, maar hij is ook los te koop in de kiosk en dus laten wij alvast de cover en de inhoud zien. lees verder »