Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

10-07-2015 (artikel)

Music Emotion Juli 2015

Zelfs tijdens de hete zomerdagen komt er gewoon weer een nieuwe uitgave van het maandelijkse Music Emotion uit. Abonnees vinden het magazine weldra op de deurmat, anderen kunnen hem kopen in de kiosk, en wij geven voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »
29-07-2015 (artikel)

ModWright KWA-100SE, LS 36.5 en PH-150

ModWright werd in het jaar 2000 opgericht door Dan Wright, teneinde modificaties van digitale apparatuur te verzorgen. Dat was succesvol en leidde uiteindelijk tot een reeks zelf ontworpen en gebouwde... lees verder »
24-07-2015 (artikel)

Pinell Supersound II+

Wat hebben we nu precies onder handen genomen? Een razend interessante multi-platform ontvanger of een onbeduidend mono-radiootje? Toch een beetje ongemakkelijk zo’n spagaat… ... lees verder »

22-07-2015 (artikel)

Nieuwe Soulution 700 serie bij Chattelin

Dinsdag 25 november en zaterdag 13 december vorig jaar, behoorden voor de winkel Chattelin Audio Systems uit Den Haag tot één van de meest gedenkwaardige en bijzondere momenten uit hun winkelgeschiede... lees verder »
15-07-2015 (artikel)

Yamaha R-N301 en CD-N301

Yamaha heeft twee klassieke stereocomponenten, de cd-speler en de receiver, door middel van netwerkfuncties met succes de 21ste eeuw binnengesleept.  lees verder »
08-07-2015 (artikel)

TAD Compact Evolution One

Vorig jaar stond de TAD Evolution One in de luisterruimte. Ontwikkeld door een team dat beschikt over nagenoeg alle kennis, ervaring en technieken die beschikbaar zijn rondom luidsprekers. Deze luidspreker trok niet alleen belangstelling aan de kant van de audio-consument, maar kreeg ook waardering ...
lees verder »

Polk Audio LSiM705 & ...

D&M zet een tweetal interessante producten in de markt met de Marantz AV8802 voorversterker en een lijn luidsprekers van Polk Audio. Geen onlogische combinatie, want de moderne film codecs vragen een groter aantal luidsprekers in de huiskamer of in het hometheater, dan tijdens de jaren waarin 5.1 sy... lees verder »

Digitale receiver: Re...

Ik ben er nog eentje van de analoge generatie. Dat betekent dat ik bij de merknaam Revox bijna automatisch denk aan de legendarische B77 spoelenrecorders of de B-780 tuner die nog steeds tot de besten aller tijden worden gerekend. De eerlijkheid gebiedt ook te zeggen dat ik het merk de laatste jaren... lees verder »

Music Emotion Juni 20...

De maand mei ligt alweer achter ons en dus is het zo goed als tijd voor een nieuwe uitgave van het maandelijkse Music Emotion. Abonnees vinden het magazine weldra op de deurmat, anderen kunnen hem kopen in de kiosk, en wij geven voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »