HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

30-08-2014 (artikel)

Music Emotion september 2014

We hebben weer een voorproefje van de nieuwste Music Emotion voor je! Het blad ligt nu in de Nederlandse winkels en volgende week ook in België. In deze editie vind je onder andere een recensie van de DALI Rubicon 6 luidsprekers. lees verder »
10-09-2014 (artikel)

Review: AVM Evolution C9

Jarenlang kon je de echte audiofiel herkennen aan het grote aantal behuizingen dat hij in zijn audio rack had staan. Nu er steeds meer fabrikanten ook voor deze doelgroep ‘all in one’ oplossingen uitb... lees verder »
14-09-2014 (artikel)

Review: Advance Acoustic X-A220

Het persbericht was nauwelijks door de importeur Servi-Q verstuurd, toen ik al aan de telefoon hing om een recensie aan te vragen van de Advance Acoustic X-A220 mono eindversterkers. Het op de foto im... lees verder »

03-09-2014 (artikel)

Review Digibit Aria muziekserver

Een veel gehoorde klacht over muziekservers, ongeacht het merk, is dat het rippen en vooral sorteren van klassieke muziek te wensen overlaat. Juist op dat terrein liggen de kansen voor Digibit om te s... lees verder »
01-09-2014 (artikel)

Review: Audio Physic Classic 30 met Moon ...

De top of the line Evolution 700i geďntegreerde versterker en 750D cd-speler van de Canadese fabrikant Moon, staan sinds mijn test van eind 2010 in mijn geheugen gegrift als absolute topproducten. Wat... lees verder »
30-08-2014 (artikel)

Review Rotel RA-1570 en RCD-1570

In een tijd waarbij steeds meer mainstream-merken op hun schreden terugkeren naar klassiek vormgegeven stereo apparaten, moet een fabrikant die in dit segment opereert dus nogal wat moeite doen om nog enigszins boven dit drukbezette maaiveld uit te steken...
lees verder »

Review PS Audio NuWav...

Het tegenstrijdige van deze tijd is dat opnamen, hifi-apparatuur en geluidstechniek ongekende mogelijkheden en kwaliteiten bieden, maar dat de mensheid steeds meer in een low-res wereld leeft. In ieder geval biedt de PS Audio NuWave Phono Converter (NPC) intelligenter functionaliteiten. lees verder »

Review: Definitive Te...

Het Amerikaanse Definitive Technology heeft, net als vele andere fabrikanten, tegenwoordig een draagbare Bluetooth luidspreker in haar pakket. Deze Sound Cylinder ziet er niet alleen prachtig uit en speelt erg goed, hij kan eveneens als steun dienen voor je tablet… lees verder »

Review: Marantz SA-14...

Marantz kwam op het lumineuze idee om de nieuwe stereoset PM-14S1 en SA-14S1 door de postbode langs te laten brengen. De gloedvolle maar soms ook kille decembermaand was daarmee gered. High Quality geluid nam de plaats in van de Tivoli en een ooit aangespoelde Minidisc portable, waar bij gebrek aan ... lees verder »