Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

28-01-2016 (artikel)

Music Emotion februari 2016

Vanaf donderdag 28 januari bij abonnees op de mat, en uiteraard weer in de kiosks te vinden: het nieuwe nummer van Music Emotion. De februari-editie van 2016 heeft onder meer reviews van Pro-Ject en Bluesound, en een verslag van de Beolab 90-introductie bij de Bang & Olufsen-experts van Poulissen in Roermond. lees verder »
08-02-2016 (artikel)

Fabrieksbezoek Hegel in Oslo – Understate...

Hoewel Scandinavische merken doorgaans van nature al niet uitblinken in extravagantie, spant het Noorse merk Hegel hierbij waarschijnlijk wel de absolute kroon. Al vanaf de start in 1988 zijn oprichte... lees verder »
21-01-2016 (artikel)

Review: Spec RSA-M3EX – 'Klasse D eindeli...

Altijd nieuwsgierig naar nieuwe merken en verbeterde technieken hoefde de importeur van SPEC versterkers mij maar heel even te porren om een recensie af te spreken. Ik kreeg de keuze uit de drie besch... lees verder »

20-01-2016 (artikel)

Review: Tingsha Audio Conquistar – fenome...

Tingsha Audio heeft een tweetal luidsprekers ontwikkeld. De vloerstaander heet Conquistar en wordt in deze review beluisterd. Het getuigt van enige durf om in een overvolle markt nog een luidspreker t... lees verder »
29-01-2016 (artikel)

Review Yamaha CD-S2100 en A-S2100 stereos...

Yamaha staat bekend om zijn eigenzinnige opvattingen als het gaat om bouwen van audioapparatuur. Waar veel andere grote merken blindvaren op licentie techniek, bijvoorbeeld voor roomcorrectie of equal... lees verder »
19-01-2016 (artikel)

Live to two-track presentatie op Eindejaa...

Als rechtgeaarde muziekliefhebber kan ik doorgaans enorm genieten van perfect op elkaar afgestemde audiocomponenten. Als zo’n samenspel daarbij ook nog eens in staat is muziek met een duidelijk herkenbaar realisme weer te geven, is kippenvelgevoel vaak gegarandeerd. Maar nog veel mooier en beter is ...
lees verder »

Fabrieksbezoek Musike...

Voor dit verhaal ben ik letterlijk en figuurlijk verder gegaan dan ik ooit eerder heb gedaan. Want niet alleen is mijn eindbestemming dit keer ver oostelijk gelegen, maar blijkt het qua bedrijfsvoering ook om een razend interessante smeltkroes van voormalig communistische en kapitalistische opvattin... lees verder »

Music Emotion Januari...

Bij je op de deurmat, in de kiosk, maar natuurlijk ook op HiFi.nl te vinden: de eerste editie van Music Emotion 2016. lees verder »

Review Marantz PM-14S...

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een apparaat van Marantz te logeren had. Dat was destijds de geweldige NA-11 S1 netwerkspeler annex d/a converter, die grote indruk op me maakte. En nu stonden er, tot mijn vreugde, de nieuwe Special Edition versies van de 14-serie, die in het huidige gamma va... lees verder »