HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

31-10-2014 (artikel)

Music Emotion November 2014

Oktober loopt op z'n einde, de wintertijd is ingegaan en de dagen worden korter. Maar gelukkig hebben we ook goed nieuws, want er ligt in het weekend gewoon weer een nieuwe Music Emotion op de mat en bij de kiosk: het goed gevulde november-nummer, met de 8005-serie van Marantz op de cover. lees verder »
29-10-2014 (artikel)

Ayon Audio GyrFalcon: Gewichtige, luchtig...

Hoewel ik de mij toebedeelde titel: “Ayon-specialist van Nederland” veel te ver vind gaan, is het wel waar dat ik in het verleden de nodige cd-spelers en versterkers van het merk in de handen heb geho... lees verder »
27-10-2014 (artikel)

Handleiding DSD luisteren met de Marantz ...

Als er op dit moment één ding ‘hot’ is in de hifi, dan is het wel DSD. Links en rechts verschijnen D/A-converters die dat hoogwaardige digitale bestandsformaat kunnen weergeven, maar er leven onder co... lees verder »

23-10-2014 (artikel)

Audio Research VSi75 geļntegreerde verste...

Mede door het bewust gekozen beleid van de twee voorlaatste importeurs is een van de grootste Amerikaanse high-end iconen in de vorm van het merk Audio Research, meer dan 10 jaar aan de Nederlandse au... lees verder »
20-10-2014 (artikel)

Kharma Butterfly satelliet & subwoofer lu...

Het oer-Nederlandse Kharma International behoort met zijn bijzondere luidspreker, kabel- en versterkeroplossingen, inmiddels alweer vele jaren tot de absolute wereldtop. Niet voor niets komen we deze ... lees verder »
20-10-2014 (artikel)

Lyngdorf TDAI-2170 & CD2

Digitale techniek heeft ongekende mogelijkheden. Ook in de professionele wereld bestaan verschillende 'toverdozen' waar de meest tot de verbeelding sprekende audio- en videobewerkingen mee mogelijk zijn. Voor de consument thuis is de akoestiek de showstopper die goede muziekweergave het meest in de ...
lees verder »

Italiaanse show Alpha...

Al vanaf het moment dat 13 oktober 2013 het nieuwe winkelfiliaal van het Belgische Alpha High End in Brasschaat is geopend, bruist het werkelijk van de activiteiten en themashows rond deze bijzondere cr¸me de la creme audiowinkel. Stond de 'Grande Opening' nog in het teken van Japan, compleet met 'K... lees verder »

Review Guru Audio QM6...

Soms zijn producten nog echt onderscheidend, op een bepaalde manier eigenwijs en heel af en toe zelfs baanbrekend. De producten van het Zweedse luidsprekermerk Guru Audio zijn hier een treffend voorbeeld van. Hier geen rechthoekige kastjes met een zo gering mogelijke breedte voor minder "interieurve... lees verder »

Trinnov Audio Amethys...

In het tweede deel over de Trinnov Audio Amethyst is aandacht voor de werking van het meet-algoritme, wordt de Trinnov aangesloten en worden resultaten besproken. In het kader van beide artikelen is het niet mogelijk om elke functionaliteit en aansluitmogelijkheid van de Amethyst te bespreken. Het a... lees verder »