HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

28-11-2014 (artikel)

Music Emotion december 2014

De laatste maand staat voor de deur, wat betekent dat er een nieuwe Music Emotion bij de abonnees op de mat valt. Maar uiteraard vind je 'm ook weer in de kiosk, dus voor liefhebbers nemen we je even door de inhoudsopgave. lees verder »
22-12-2014 (artikel)

Endeavor E-3 & Channel Island D500MkII

Soms heb je een publiciteitsstuntje nodig om een product onder de aandacht te brengen. Zeker op dit moment, waar de crisis middenstanders in een ijzeren greep houdt en waar de luidsprekermarkt overbev... lees verder »
17-12-2014 (artikel)

Fabrieksbezoek DALI luidsprekers

Als hifi-journalist leid je vaak een beetje een alleenzaam bestaan. Want niet alleen het luisteren (hoe leuk ook), maar ook het schrijven (hoe leuk ook), is in hoge mate solistisch werk. En dan moet j... lees verder »

17-12-2014 (artikel)

Dynaudio Excite X38: een fraai gebouwde v...

In de luisterruimte staat de nieuwe Dynaudio Excite X38, het grootste model uit de vernieuwde Excite-serie. Het aantal modellen in deze range is beperkt tot vier. Dat geeft rust aan de kant van de con... lees verder »
15-12-2014 (artikel)

Monitor Audio Silver 6

Niet gespeend van realiteitszin prijs ik mijzelf gelukkig, voor recensies een keuze te kunnen maken uit een kostbare installatie en een voor veel mensen bereikbare opstelling. Want hoewel luidsprekers... lees verder »
14-12-2014 (artikel)

Audion Silver Night Limited 20th Annivers...

Het merk Audion heeft in de afgelopen jaren nauwelijks aandacht gekregen. Dus het zou me niet verbazen wanneer u bij het lezen van de naam als eerste denkt aan de allereerste, door Lee De Forest gemaakte triode buis met dezelfde naam. Bij mij roept de naam Audion echter nog altijd eerst en vooral he...
lees verder »

Esoteric Grandioso sh...

Wat hebben een Piega MasterONE, Bowers & Wilkins 800 Diamond en Kef Blade met elkaar gemeen, anders dan dat het om een drietal werkelijke topluidsprekers gaat die de huidige grenzen van het maximaal haalbare verkennen? Het antwoord op deze vraag is dat de Leidse audio- en videospecialist Overgaauw o... lees verder »

Bowers & Wilkins 600 ...

We leven op dit ogenblik in een soort van ‘audioniemandsland’. Enerzijds worden hoge resolutie bestandsformaten steeds meer gepromoot waardoor theoretisch een hogere geluidskwaliteit mogelijk is. Maar aan de andere kant bezuinigen steeds meer mensen op hun audioset, waardoor die spullen eigenlijk ni... lees verder »

Recensie Pro-Ject Xte...

Pro-Ject, momenteel de grootste draaitafelfabrikant ter wereld, verrast steeds opnieuw met betaalbare producten die uitermate goed presteren. Tijdens de Paasdagen werd de Xtension 9 Evolution onder handen genomen. Een aanbod in een iets hogere prijsklasse, maar nog steeds bereikbaar in deze tijd van... lees verder »