HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

03-04-2015 (artikel)

Music Emotion april 2015

Zomertijd betekent ook een nieuwe uitgave van Music Emotion. Abonnees vinden het magazine weldra op de deurmat, anderen kunnen hem kopen in de kiosk, en wij geven voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »
15-04-2015 (artikel)

Denon DA-10 & AH-MM400

Elk decennium levert nieuwe en karakteristieke audioproducten op. Vanaf het jaar 1925 was dat de portable 78-toeren grammofoon met ingebouwde hoorn. Die kon mee naar buiten tijdens een picknick. In de... lees verder »
08-04-2015 (artikel)

Blumenhofer Acoustics Genuin FS 2, EMM La...

In de afgelopen 20 jaar heb ik een enorm aantal luidsprekers, versterkers, bronnen, kabels en accessoires voorbij zien en vooral horen komen. Van klein tot monstrueus groot en van opmerkelijk betaalba... lees verder »

07-04-2015 (artikel)

Dynaudio Xeo 6: Kleiner maar groter

Toen ik iets meer dan twee jaar geleden het kleine broertje uit de eerste draadloze Dynaudio Xeo serie aan de tand voelde was ik behoorlijk onder de indruk van zowel de gebruikte techniek als het klan... lees verder »
05-04-2015 (artikel)

Hans-Ole Vitus & Alexander Vitus Mogensen...

In Brussel had Music Emotion een ontmoeting met Hans-Ole Vitus, CEO van Vitus Audio (onderdeel van AVA Group S/A) en zijn zoon Alexander Vitus Mogensen, eigenaar AVM TEC. Hans-Ole heeft een loopbaan i... lees verder »
01-04-2015 (artikel)

Audio Physic Avantera Plus luidsprekers m...

Het jaar 2014 zal door de vaderlandse audiobranche nu niet bepaald als succesjaar de boeken ingaan. Niet alleen zijn de nodige merken in andere handen overgegaan, maar ook hebben verschillende gerenommeerde audiowinkelketens hun deuren uiteindelijk moeten sluiten. Zelfs in de top high-end is er veel...
lees verder »

Sonus Faber Olympica ...

Ondanks de vaak klassieke en ambachtelijke wijze waarop bijna al hun producten in eigen huis worden vervaardigd, is de noord Italiaanse luidsprekerfabrikant Sonus Faber tevens een echt hightech bedrijf. In de nabijheid van het bedrijfspand is namelijk nog een tweede ander pand gesitueerd. Een onderk... lees verder »

VISATON: Hoogwaardige...

Het is vanuit mijn woonplaats ongeveer anderhalf uur rijden naar het stadje Haan in Duitsland, dat even ten oosten van Düsseldorf ligt. Gelukkig niet in het overvolle Ruhrgebied, maar aan de rand van het heuvelachtige groene zuiden van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Daar ga ik op bezoek bij VISAT... lees verder »

Audio Goeroes (19): H...

Pas geleden heb ik een zeer interessante manifestatie meegemaakt in de immens grote hallen van de Adams muziekcentrale te Ittervoort. U kent ze vast wel van de grote Turkse trom en pauken, u vindt deze Adam muziekinstrumenten over de gehele wereld in bijna alle concertzalen. In één van de hallen van... lees verder »