HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

04-10-2014 (artikel)

De nieuwste Music Emotion is uit

De nieuwste Music Emotion staat weer paraat! Met dit keer als covermodel de HD DAC van Nagra. Uiteraard vind je in deze editie een uitgebreide review van het apparaat. Dat is natuurlijk niet alles... Benieuwd? Bekijk alsvast de hele inhoudsopgave.  lees verder »
20-10-2014 (artikel)

Lyngdorf TDAI-2170 & CD2

Digitale techniek heeft ongekende mogelijkheden. Ook in de professionele wereld bestaan verschillende 'toverdozen' waar de meest tot de verbeelding sprekende audio- en videobewerkingen mee mogelijk zi... lees verder »
15-10-2014 (artikel)

Italiaanse show Alpha High End Brasschaat

Al vanaf het moment dat 13 oktober 2013 het nieuwe winkelfiliaal van het Belgische Alpha High End in Brasschaat is geopend, bruist het werkelijk van de activiteiten en themashows rond deze bijzondere ... lees verder »

13-10-2014 (artikel)

Review Guru Audio QM60 luidsprekers – Uit...

Soms zijn producten nog echt onderscheidend, op een bepaalde manier eigenwijs en heel af en toe zelfs baanbrekend. De producten van het Zweedse luidsprekermerk Guru Audio zijn hier een treffend voorbe... lees verder »
12-10-2014 (artikel)

Trinnov Audio Amethyst (deel 2)

In het tweede deel over de Trinnov Audio Amethyst is aandacht voor de werking van het meet-algoritme, wordt de Trinnov aangesloten en worden resultaten besproken. In het kader van beide artikelen is h... lees verder »
06-10-2014 (artikel)

DALI Rubicon 6

Toen Julius Caesar in 49 voor Christus vanuit de Franse Alpen, toen nog als generaal, de Noord-Italiaanse rivier De Rubicon overstak, zou hij volgens de geschiedschrijver Suetonius "alea iacta est" hebben gezegd. Dat betekent: de teerling (dobbelsteen) is geworpen. Oftewel: nu is er geen weg meer te...
lees verder »

Trinnov Audio Amethys...

In dit eerste deel over de Trinnov Audio Amethyst volgt basis informatie over akoestiek, Trinnov en de mogelijkheden van de Amethyst. Akoestiek wordt door de meeste audiofielen en muziekliefhebbers onderschat of simpelweg genegeerd. Niet optimaal geluid is dan altijd de schuld van de luidsprekers of... lees verder »

Harman Kardon Nova: W...

De Harman Kardon Nova is een draadloos stereosysteem dat audiostreaming combineert met een strak design. Het is te verbinden met laptops, desktop computers, tablets en andere mobiele apparaten.

... lees verder »

Furutech: Hoogwaardig...

Furutech Co. Ltd, dat zijn hoofdkantoor in het Japanse Tokyo heeft, is een fabrikant die al jarenlang wereldwijd gewaardeerd wordt door audiofielen en muziekliefhebbers die de producten gebruiken om de weergave van hun set op een kwalitatief hoger plan te brengen. Maar zelfs de doorgewinterde gebrui... lees verder »