HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

30-08-2014 (artikel)

Music Emotion september 2014

We hebben weer een voorproefje van de nieuwste Music Emotion voor je! Het blad ligt nu in de Nederlandse winkels en volgende week ook in België. In deze editie vind je onder andere een recensie van de DALI Rubicon 6 luidsprekers. lees verder »
29-09-2014 (artikel)

Harman Kardon Nova: Way to go!

De Harman Kardon Nova is een draadloos stereosysteem dat audiostreaming combineert met een strak design. Het is te verbinden met laptops, desktop computers, tablets en andere mobiele apparaten.
... lees verder »
26-09-2014 (artikel)

Furutech: Hoogwaardige accessoires

Furutech Co. Ltd, dat zijn hoofdkantoor in het Japanse Tokyo heeft, is een fabrikant die al jarenlang wereldwijd gewaardeerd wordt door audiofielen en muziekliefhebbers die de producten gebruiken om d... lees verder »

24-09-2014 (artikel)

Van Buren Active Cinema System

Dat bij een overtuigende filmillusie ook een perfect geluid hoort, weten we allemaal. Maar dat er bij een home cinema opstelling door een geheel nieuwe denk- en werkwijze, geluidstechnisch nog zo ontz... lees verder »
22-09-2014 (artikel)

Naim's Paul Stephenson: Passie voor muzie...

Met de zeer extreme Statement versterkercombinatie slaat het sympathieke Engelse merk Naim een geheel nieuwe en vooral totaal onverwachte weg in. Want in plaats van voort te borduren op Naims leidende... lees verder »
17-09-2014 (artikel)

Review: Magnat Quantum Edelstein

De tijd dat grote aantallen mensen trots waren op hun audio installatie en daar ook een zekere sociale status aan ontleenden, ligt al enkele tientallen jaren achter ons. Hoewel er soms gedacht wordt dat dit tegenwoordig alleen nog opgaat voor de groep ‘highenders’, bewijst de Edelstein dat het ook o...
lees verder »

40 Jaar Linn Feest Bi...

Het zal de welingelichte hifi-liefhebber niet ontgaan zijn: in 2013 was het exact 40 jaar geleden dat in Schotland het audiomerk Linn het levenslicht zag. Hun eerste product was de inmiddels legendarische LP12 Sondek platenspeler, die destijds onmiddellijk tot de absolute top van de analoge weergave... lees verder »

Review: Advance Acous...

Het persbericht was nauwelijks door de importeur Servi-Q verstuurd, toen ik al aan de telefoon hing om een recensie aan te vragen van de Advance Acoustic X-A220 mono eindversterkers. Het op de foto imposante uiterlijk, de specificaties en de prijs waren genoeg aanleiding om reikhalzend uit te zien n... lees verder »

Review: AVM Evolution...

Jarenlang kon je de echte audiofiel herkennen aan het grote aantal behuizingen dat hij in zijn audio rack had staan. Nu er steeds meer fabrikanten ook voor deze doelgroep ‘all in one’ oplossingen uitbrengen zie je, vaak mede onder invloed van ‘the significant other’, dat ook deze high-end liefhebber... lees verder »