Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

26-11-2015 (artikel)

Music Emotion December 2015

Snel bij je op de deurmat, in de kiosk, maar natuurlijk als eerste bij HiFi.nl: de december-editie van Music Emotion. lees verder »
28-11-2015 (artikel)

Product van het Jaar Verkiezing 2015

In maar liefst twaalf categorieën audio- en video-componenten, maar ook smartphones, tablets en televisies, hebben we – de redacties van FWD, HiFi.nl en Music Emotion – een shortlist van steeds zes pr... lees verder »
25-11-2015 (artikel)

Tiny Audio M7+

De Tiny Audio M7+ vult een gat op in de markt. Met één compact display-device haal je als uitbreiding voor de eigen hifi-set digitale audio WiFi internetradio, Spotify Connect, streaming media vanaf d... lees verder »

18-11-2015 (artikel)

T+A HV Series

Gedurende de afgelopen zomer werd de luisterruimte ingenomen door de luxe HV Series van T+A. Een uitzonderlijke situatie, want er is tijdens deze maanden, op de Tivoli na, geen enkel audiocomponent in... lees verder »
11-11-2015 (artikel)

Jared Sacks NativeDSD: DSS biedt meer emo...

De tijd dat de elektronische industrie formaten voorschreef, iedereen de oude media bij het grof vuil zette en als willoos vee overschakelde op standaarden zoals VHS en CD, eindigde ook abrupt met dez... lees verder »
04-11-2015 (artikel)

Mirror Image Aemulus buizen voorversterke...

Hoewel zo’n lange ontwikkeltijd vandaag de dag nog maar zelden voorkomt, gaat de oorsprong van dit testproduct tot zelfs 2007 terug! Sommigen van u zullen misschien nog wel mijn eind 2008 geschreven ‘mysterie test’ over het op dat moment piepjonge Nederlandse Mirror Image herinneren. Een omschrijvin...
lees verder »

Music Emotion Novembe...

De november-editie van Music Emotion vind je snel op de deurmat, anderen kunnen het magazine kopen in de kiosk, en HiFi.nl geeft voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »

Audiovector SR3 Super

Ongeveer tien jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het Deense luidsprekermerk Audiovector. Ik viel destijds direct voor de weergavekwaliteit van de Mi3 Super speakers en heb ze na de recensieperiode dan ook gekocht en er jaren luisterplezier aan beleefd. lees verder »

Focal Sopra N°2 luids...

Drie jaar heeft een R&D team van Focal in een wisselende samenstelling van zes tot acht man gewerkt aan een nieuwe serie luidsprekers, die het gat moet opvullen tussen de Electra en de Utopia range. Een enorme investering in mensen, geld en middelen welke alleen een groot bedrijf als Focal zich nog ... lees verder »