HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

28-11-2014 (artikel)

Music Emotion december 2014

De laatste maand staat voor de deur, wat betekent dat er een nieuwe Music Emotion bij de abonnees op de mat valt. Maar uiteraard vind je 'm ook weer in de kiosk, dus voor liefhebbers nemen we je even door de inhoudsopgave. lees verder »
26-11-2014 (artikel)

Product van het Jaar Verkiezing 2014

In maar liefst twaalf categorieën audio- en video-componenten, maar ook smartphones, tablets en televisies, hebben we – de redacties van FWD, HiFi.nl en Music Emotion – een shortlist van steeds zes pr... lees verder »
26-11-2014 (artikel)

Fabrieksbezoek Primare

De merknaam Primare staat al vanaf het prilste begin in 1985, synoniem voor prachtige esthetiek en een zeer uitgebalanceerde en muzikaal aanstekelijke weergave. De befaamde Deense ontwerper Bo Christe... lees verder »

24-11-2014 (artikel)

30 Jaar Naim NAIT

In 2013 was het precies dertig jaar geleden dat de Britse audiofabrikant Naim haar eerste geďntegreerde versterker op de markt bracht. Tot dan toe had het bedrijf uit Salisbury uitsluitend losse voor-... lees verder »
19-11-2014 (artikel)

Review Magico S3

Vorig jaar juni 2013 verscheen de review van de Magico S1 in Music Emotion. Inmiddels heeft Magico de S3 in de markt gezet. Waarom zou je, gezien de perfectie van de S1, nog gaan voor de S3? De onders... lees verder »
17-11-2014 (artikel)

Daudio W1 Dipool High End luidspreker

Soms hoor ik het nog wel eens: “Een dipool luidspreker kan geen laag weergeven”. Degene die dat zegt heeft duidelijk nog nooit geluisterd naar de dipool luidsprekers van het Nederlandse Daudio. Want daar zit wel degelijk echt laag in. En de rest van het weergavespectrum is daarmee mooi in evenwicht....
lees verder »

Review Xavian Bonbonu...

De volledig lege luisterruimte wordt sinds afgelopen weekend ingenomen door de bescheiden Xavian Bonbonus mini-monitoren. Een groter contrast is nauwelijks denkbaar. Eerder deze maand het in het gareel krijgen van een systeem met een winkelwaarde van 1.6 miljoen en vervolgens naar de angstaanjagende... lees verder »

Review TAD Compact Re...

Af en toe gebeurt er nog wat in de hardware industrie. Audio is verworden tot een overwegende ‘me too’-activiteit waar innovatie ver te zoeken is. Elke maand komen er nieuwe producten op de markt waarvan je je af kunt vragen wat de toegevoegde waarde is. Alleen in de luidsprekerbouw is sprake van st... lees verder »

Melphi - Through The ...

Toen het verzoek van de hoofdredacteur van Music Emotion om een nieuwe release van de groep Melphi te recenseren in mijn inbox belandde, bleek dat uw recensent toch niet helemaal met zijn tijd was meegegaan. Wat was het geval: Deze nieuwe release van Melphi wordt alleen als download aangeboden en is... lees verder »