Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

28-04-2016 (artikel)

Music Emotion mei 2016

Het is bijna mei en dat betekent dat het tijd is voor lekkere warme zon - en natuurlijk de nieuwste editie van Music Emotion! In deze mei-editie vind je onder andere tests van de Monitor Audio Platinum PL500II luidsprekers, de ELAC Sub 2070 en de Denon DCD2500NE & PMA-2500NE. lees verder »
27-04-2016 (artikel)

Review YG Acoustics Carmel: een ongeloofl...

Vorig jaar ontstond een contact met de vertegenwoordiging van YG Acoustics, op initiatief van de Belgische importeur van dit merk luidsprekers. Het resulteerde uiteindelijk in de komst van de YG Acous... lees verder »
22-04-2016 (artikel)

Review: Advance Acoustic X-i105 versterke...

Het lijkt wel of betaalbare geďntegreerde versterkers met ingebouwde DAC als paddenstoelen uit de grond schieten. Vorig jaar mocht ik kennis maken met een exemplaar van NAD. Begin 2016 was het de beur... lees verder »

20-04-2016 (artikel)

Review: GamuT D3i voor- en D200i stereo e...

Als recensent krijg ik ieder jaar een enorme diversiteit aan versterkers in de luisterruimte. Van groot, klein, buis of transistor, tot veel of weinig mogelijkheden, geďntegreerd of juist gescheiden o... lees verder »
13-04-2016 (artikel)

Review Sennheiser HD 630VB: stel je eigen...

Met Momentum heeft Sennheiser al een mooie familie hoofdtelefoons voor mobiel gebruik. De nieuwe HD 630VB mikt echter nog hoger qua geluidskwaliteit én geeft de luisteraar zelf controle over de bassen... lees verder »
01-04-2016 (artikel)

Music Emotion april 2016

Het is alweer 1 april en dus valt de nieuwe Music Emotion binnenkort weer op de mat - geen grap! In deze nieuwe editie vind je onder andere reviews van de McIntosh MA-8000 & MC-275 MK6, de KEF EGG, de T+A DAC8 DSD en de Music Hall MMF-2.3 draaitafelmodule. Meer dan genoeg om te lezen dus!
lees verder »

Review Diapason Dynam...

In een marktsegment waar zich veel luidsprekers van onbesproken kwaliteit bevinden, komt Diapason met een top-of-the-line referentie vloerstaander. Met enige fantasie staat hier een veel grotere versie van de bekende Adamantes of Astera. De tekening van het fraaie massieve hout heeft plaatsgemaakt v... lees verder »

Review: Well Tempered...

Eenmaal eerder stond er in de grote luisterruimte een draaitafel van voormalig aerospace engineer William Firebaugh. Dat was ongeveer vier jaar geleden en toen ging het om de Amadeus GTA. Ditmaal staat het instapmodel van deze ontwerper centraal. Of liever gezegd; de combinatie van die Simplex draai... lees verder »

Review Elac Debut B6:...

Luidsprekers van Duitse herkomst hebben langdurig geleden onder het vooroordeel dat de lage tonen te zwaar worden weergegeven en de hoge tonen te fel. Dat was ook zo, maar dan spreken we wel over de vorige eeuw en niet over dit decennium. Misschien heeft de Duitse luidsprekerfabrikant Elac dit gegev... lees verder »