HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

 
04-04-2014 (artikel)

Music Emotion april 2014

Een nieuwe maand betekent een nieuwe Music Emotion. Het covermodel van deze editie is de Continuum S2 van Jeff Rowland en in het blad staat uiteraard een review van deze versterker.  lees verder »
01-10-2013 (artikel)

Bowers & Wilkins CM10 Luidsprekers

Door een fanatiek en jarenlang belopen upgrade pad, is de Engelse luidsprekerfabrikant Bowers & Wilkins er in geslaagd het prestatieniveau van iedere opeenvolgende 800 serie op een alsmaar hoger n... lees verder »
29-03-2014 (artikel)

PMC Fact.12

The Professional Monitor Company uit het Engelse Luton heeft een stevige plaats veroverd in de Nederlandse audiowinkels. Niet in de laatste plaats door zich niet langer voornamelijk te richten op de p... lees verder »

25-03-2014 (artikel)

Audioquest William E. Low

In een markt waar veel bedrijven in hetzelfde segment opereren, is het altijd moeilijk om daadwerkelijk onderscheidend te zijn. Het Amerikaanse AudioQuest maakt al sinds 1980 audio- en videokabels en ... lees verder »
01-10-2013 (artikel)

Home Measurement Service & Creaktiv Syste...

Elektrosmog is overal. Het wordt veroorzaakt door elektrische, magnetische en elektromagnetische velden en bronnen die op elkaar inwerken en tezamen ons leven beinvloeden. Sommige elektrosmog deskundi... lees verder »
01-10-2013 (artikel)

Revel Performa3 M106

Onlangs introduceerde Harman de Revel Performa3 serie. Revel hoort samen met Mark Levinson tot de Harman Luxury Group. Het thema binnen de lijn is deze keer een sublieme bouwkwaliteit, hoog designgehalte, geluidskwaliteit gebaseerd op computer-assisted designtechnieken en een zeer vriendelijke prijs...
lees verder »

Cary Audio SLI80

Meestal staan in recensies nieuw uitgebrachte apparaten centraal. Daardoor zou je de modellen die al langer op de markt zijn bijna over het hoofd zien. Terwijl dat juist vaak wel de typen zijn die in de praktijk hun waarde blijven bewijzen en om die reden door de fabrikant in het pakket gehandhaafd ... lees verder »

Xanadu DS17AMT-2FD en...

Net als in de rest van onze maatschappij heeft ook in audioland de laatste vijf jaar een ware aardverschuiving plaatsgevonden. Zo zijn veel merken van importeur gewisseld en zijn de echt grote namen steeds vaker in handen van (buitenlandse) investeringsgroepen terecht gekomen. Ook hebben verschillen... lees verder »

Naim Audio DAC-V1 en ...

Het jaar 2013 was nauwelijks begonnen of Naim Audio liet een bommetje ontploffen door op de CES twee producten tegelijk aan te kondigen. De Naim Audio DAC-V1 digitaal/analoog-converter en de NAP 100 eindversterker. Als een roedel hongerige wolven doken de media op de producten en persmensen vroegen ... lees verder »