HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

26-02-2015 (artikel)

Music Emotion maart 2015

Februari heeft net even wat minder dagen en daarom verschijnt de nieuwe uitgave van Music Emotion ook net even wat eerder. Abonnees vinden hem weldra op de deurmat, anderen kunnen hem kopen in de kiosk, en wij geven voor beide groepen alvast de inhoud prijs. lees verder »
29-03-2015 (artikel)

Sonus Faber Olympica II: Sweet spot

Ondanks de vaak klassieke en ambachtelijke wijze waarop bijna al hun producten in eigen huis worden vervaardigd, is de noord Italiaanse luidsprekerfabrikant Sonus Faber tevens een echt hightech bedrij... lees verder »
25-03-2015 (artikel)

VISATON: Hoogwaardige zelfbouwluidspreker...

Het is vanuit mijn woonplaats ongeveer anderhalf uur rijden naar het stadje Haan in Duitsland, dat even ten oosten van Düsseldorf ligt. Gelukkig niet in het overvolle Ruhrgebied, maar aan de rand van ... lees verder »

22-03-2015 (artikel)

Audio Goeroes (19): Hans Kuijt - De uitvi...

Pas geleden heb ik een zeer interessante manifestatie meegemaakt in de immens grote hallen van de Adams muziekcentrale te Ittervoort. U kent ze vast wel van de grote Turkse trom en pauken, u vindt dez... lees verder »
21-03-2015 (artikel)

Fabrieksbezoek DALI luidsprekers

Als hifi-journalist leid je vaak een beetje een alleenzaam bestaan. Want niet alleen het luisteren (hoe leuk ook), maar ook het schrijven (hoe leuk ook), is in hoge mate solistisch werk. En dan moet j... lees verder »
18-03-2015 (artikel)

Maxii Energii Maxiimus P16 tachyonenveldg...

Dat we eigenlijk nog maar (heel) weinig echt weten van de elektrosmog om ons heen, bleek onlangs bij mijn test van de Maxii Energii Maxiimus P16. Een compact apparaat wat qua werking ons huidige kennis- en vooral acceptatieniveau zover te boven gaat, dat daardoor al snel allerlei rationele alarmbell...
lees verder »

KEF Reference 3 Indru...

Ook al behoort KEF al vele decennia tot één van de meest bekende luidsprekermerken ter wereld, toch heb ik op wat zijdelingse luistersessies op beurzen en audioshows na, nooit eerder een model van deze in 1961 door Raymond Cook gestarte onderneming in mijn luisterruimte mogen verwelkomen. Door de gr... lees verder »

Recensie NAD C510 en ...

In mijn kelder staat een oude versterker stof te verzamelen. Aan de achterzijde heeft hij een heleboel ingangen voor analoge bronnen, variërend van platenspelers tot taperecorders, met daarbij twee tape monitor circuits. Hoe anders ziet een moderne voorversterker er uit, die aan de achterzijde slech... lees verder »

Definitive Technology...

Wat of wie is Atmos? Atmos is de naam van een charmant schoorsteen-mantelklokje van Jaeger Le Coultre. Er staat altijd bij: ‘prijs op aanvraag’. Dat betekent dat het niet de bedoeling is dat er om die prijs wordt gevraagd. Nadat het uurwerk bij de juwelier in cadeaupapier is verstopt en voorzien van... lees verder »