HiFi.nl


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

 
04-07-2014 (artikel)

Music Emotion zomer 2014

Het is zomer! Daarom staat de nieuwe Music Emotion weer klaar. Je krijgt nu alvast een inkijkje in deze editie van juli en augustus. Het covermodel is dit keer de Dynaudio Excite X38. In het blad staat uiteraard een uitgebreide review van deze speaker.  lees verder »
18-08-2014 (artikel)

Review: Quantis 3D-SoundSystem LSW-1 voor...

Zoals we inmiddels eigenlijk allemaal wel weten, is het geluid van de hedendaagse flatscreen televisies niet optimaal. Op zich ook wel logisch, want de luidsprekers passen simpelweg niet meer in het d... lees verder »
16-08-2014 (artikel)

Passie voor muziek: Interview directie Ac...

Accuphase, gourmet high end zonder weerga. Stijlvol, uiterst kwaliteitsbewust en voorzien van een voorname terughoudendheid aangaande de nieuwste waan van de dag. Bij dit Japanse elitemerk is het al s... lees verder »

11-08-2014 (artikel)

Tara Labs speakerkabels getest – ‘Van the...

Kabels worden al geruime tijd kritisch bekeken. Zoekmachines, het internet en de crisis hebben bijgedragen aan de opkomst van de zogenaamde ‘content marketing’. Dat betekent onder andere dat de consum... lees verder »
19-07-2014 (artikel)

Cardas EM 5813 Model 1 Ear Speaker: Glanz...

Cardas kennen we allemaal als de Amerikaanse fabrikant die sinds 1987 hele fraaie audio kabels maakt. Ongeveer vier jaar geleden werd eigenaar/ontwerper George Cardas door een fabrikant van in-ear hoo... lees verder »
13-08-2014 (artikel)

Review: Pioneer A-70 en N-50

Een set samenstellen die luxe uitstraalt en een perfecte afwerking biedt is een oude en gevestigde audiofabrikant als Pioneer wel toe te vertrouwen. Het merk is sinds jaar en dag te vinden in veel winkels en behoeft in Europa geen introductie meer. Recent mocht ik de N-50 digitale muziekspeler thuis...
lees verder »

Dynaudio Excite X14: ...

Toen ik van de hoofdredacteur min of meer de vrije hand kreeg om “één van de modellen uit de nieuwe Excite Serie van Dynaudio” te recenseren dacht ik meteen aan de X14, het kleinste model. Het leek me om meerdere redenen leuk om nu eens niet een grote vloerstaander te kiezen maar een monitor, bijvoo... lees verder »

Review: Naim Nait 5si...

Het Engelse Naim Audio Ltd spreekt al sinds jaar en dag met haar strak vormgegeven, diepzwarte no-nonsense apparaten en de typerende groene verlichtingskleur, enorm tot de verbeelding. Toch gaat onder deze bewust sober gehouden façade, zeker bij de laatste Naim generatie, veel nieuwe geavanceerde te... lees verder »

Review: Monitor Audio...

Met enige regelmaat hoor ik uit mijn vrienden- en kennissenkring een vraag om advies. Niet zo vreemd natuurlijk wanneer je al jaren audioapparatuur recenseert. Als het om speakers gaat volgt dan vaak de toevoeging; “Ze moeten er wel goed uitzien”. Waarmee meestal bedoeld wordt dat het een strak en m... lees verder »