HiFi.nl
 


Music Emotion
is een uitgave van
Van der Geld Sales&Support b.v.

Uitgevers:
René van der Geld
Ivo van den Broek

Meer Informatie

30-04-2015 (artikel)

Music Emotion Mei 2015

De nieuwe Music Emotion is voor abonnees binnenkort op de deurmat te vinden. Andere liefhebbers kunnen het magazine kopen in de kiosk. Voor beide groepen geven wij alvast de inhoud prijs. lees verder »
15-05-2015 (artikel)

Audio Expert - Beste Keus: Van webwinkel ...

Wanneer ik de naam Beste Keus noem, zal er beslist bij een behoorlijke groep al snel een blik van herkenning ontstaan. ‘Is dat niet die webwinkel in Best waar je heel veel verschillende artikelen snel... lees verder »
13-05-2015 (artikel)

Paradigm Prestige 85F

Enige tijd geleden stond de gelimiteerde Paradigm Tribute vloerstaander in de luisterruimte. Een model dat uitgebracht werd ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum van de fabrikant. Aan het einde... lees verder »

06-05-2015 (artikel)

Franco Serblin Accordo luidsprekers met P...

Heel af en toe kom je met audioproducten in aanraking die zo anders zijn dan de grote gemene deler, dat ze zelfs in bepaalde mate vervreemdend en verwarrend over kunnen komen. Zo ook met een nogal eig... lees verder »
29-04-2015 (artikel)

CocktailAudio X40

De traditionele audiofiel heeft een speciaal rek in de luisterruimte staan, gevuld met losse componenten die allemaal slechts één speciaal doel dienen, zoals een tuner, netwerkspeler, cd-speler, voorv... lees verder »
22-04-2015 (artikel)

Bowers & Wilkins CM6 S2

Mede door het schrijven van deze test over de nieuwste loot van de Bowers & Wilkins CM-serie, heb ik voor mijzelf een nieuw record gevestigd. Nog nooit heb ik namelijk over enig ander audiomerk meer geschreven, dan de luidsprekermodellen van deze befaamde Engelse fabrikant! Toch moet dit vrij hoge a...
lees verder »

Denon DA-10 & AH-MM40...

Elk decennium levert nieuwe en karakteristieke audioproducten op. Vanaf het jaar 1925 was dat de portable 78-toeren grammofoon met ingebouwde hoorn. Die kon mee naar buiten tijdens een picknick. In de jaren tachtig verscheen de Walkman met cassettebandje en het verschijnsel ‘losse dac’ bij cd-loopwe... lees verder »

Blumenhofer Acoustics...

In de afgelopen 20 jaar heb ik een enorm aantal luidsprekers, versterkers, bronnen, kabels en accessoires voorbij zien en vooral horen komen. Van klein tot monstrueus groot en van opmerkelijk betaalbaar tot stratosferisch kostbaar. Bijzonder aan de hier getoonde testproducten, is dat ze naast een bi... lees verder »

Dynaudio Xeo 6: Klein...

Toen ik iets meer dan twee jaar geleden het kleine broertje uit de eerste draadloze Dynaudio Xeo serie aan de tand voelde was ik behoorlijk onder de indruk van zowel de gebruikte techniek als het klankmatige resultaat. Het is daarom extra leuk dat ik nu de kans krijg om het grote model uit de nieuwe... lees verder »