HiFi.nl 

Over NAD

Nad staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al 40 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en videoliefhebbers, die hoge eisen aan de componenten van hun hifi installatie stellen.


Waarom uitgerekend zij voor NAD kiezen? Omdat NAD Hifi speciaal voor hen ontwikkeld werd door andere muziekliefhebbers. En omdat de AV-apparatuur voor film- en tv-fans ontworpen werd door mensen, die daar ook bezeten van zijn.

Lees verder »
02-09-2013 (artikel)

Review NAD D 3020 wereldprimeur

In 1978 introduceerde NAD de revolutionaire 3020 geïntegreerde versterker, één van de meest gewaardeerde en best verkochte versterkers ooit, Op High End München in mei 2013 vierde het merk zijn veerti... lees verder »
21-12-2012 (artikel)

Primeur: NAD M50 en M52 getest

Het lijkt alsof we in herhaling vallen als we stellen dat streaming audio het toverwoord is in de hifi-industrie. Dat zou ook zo zijn, ware het niet dat streaming binnen de hifi eigenlijk nog steeds i... lees verder »

21-10-2014 (artikel)

Goed-Beter-Best stereo-event NAD, Dali en...

”Dat verschil hoor ik toch niet!” is een zin die ze bij Hi-Fi Klubben dagelijks schijnen te horen. Ze bewijzen je daarom graag het tegendeel, en dagen iedereen uit om op woensdag 29 oktober onder de n... lees verder »
23-08-2014 (artikel)

NAD, Dali en AudioQuest – High End On A B...

Al jaren maak ik me sterk voor de stelling dat High End in de hifi niet louter een kwestie is van een enorm prijskaartje. Ik durf zelfs te beweren dat je binnen elk budget apparatuur kunt vinden die b... lees verder »
10-05-2014 (artikel)

NAD introduceert Spotify Connect op D 705...

NAD Electronics introduceert Spotify Connect in zijn compacte D 7050 Direct Digital Netwerk Versterker. Eigenaars van de NAD D 7050 kunnen nu genieten van Spotify's nieuwe home audio ervaring met eenvoudige controle over muziek en onmiddellijke toegang tot miljoenen nummers.
lees verder »