HiFi.nl 

Over NAD

Nad staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al 40 jaar boven aan het verlanglijstje staat van de muziek- en videoliefhebbers, die hoge eisen aan de componenten van hun hifi installatie stellen.


Waarom uitgerekend zij voor NAD kiezen? Omdat NAD Hifi speciaal voor hen ontwikkeld werd door andere muziekliefhebbers. En omdat de AV-apparatuur voor film- en tv-fans ontworpen werd door mensen, die daar ook bezeten van zijn.

Lees verder »
02-09-2013 (artikel)

Review NAD D 3020 wereldprimeur

In 1978 introduceerde NAD de revolutionaire 3020 geïntegreerde versterker, één van de meest gewaardeerde en best verkochte versterkers ooit, Op High End München in mei 2013 vierde het merk zijn veerti... lees verder »
21-12-2012 (artikel)

Primeur: NAD M50 en M52 getest

Het lijkt alsof we in herhaling vallen als we stellen dat streaming audio het toverwoord is in de hifi-industrie. Dat zou ook zo zijn, ware het niet dat streaming binnen de hifi eigenlijk nog steeds i... lees verder »

12-03-2015 (artikel)

Recensie NAD C510 en C 275BEE

In mijn kelder staat een oude versterker stof te verzamelen. Aan de achterzijde heeft hij een heleboel ingangen voor analoge bronnen, variërend van platenspelers tot taperecorders, met daarbij twee ta... lees verder »
12-12-2014 (artikel)

Demo Weekend bij Audio TV Centrum

Op 13 december (en dat is morgen al!) worden in Audio TV Centrum een aantal demosessies verzorgd. Importeur AND Benelux is aanwezig om de Nad Masters M17 met ingebouwde bluesound module en de Masters ... lees verder »
21-10-2014 (artikel)

Goed-Beter-Best stereo-event NAD, Dali en...

”Dat verschil hoor ik toch niet!” is een zin die ze bij Hi-Fi Klubben dagelijks schijnen te horen. Ze bewijzen je daarom graag het tegendeel, en dagen iedereen uit om op woensdag 29 oktober onder de noemer 'Goed, Beter, Best' naar een van de vijf Hi-Fi Klubben winkels te komen om zelf het verschil t...
lees verder »