HiFi.nl
 
 

Aldenkamp introduceert nieuwe serie.

 

(ingezonden mededeling)

Met de opkomst van LCD- en plasmaschermen stijgt ook de vraag naar passende meubelen. Het merk Aldenkamp , in Nederland vertegenwoordigd door Havoned BV, introduceert  specifiek voor middelgrote LCD-  en plasmaschermen tot en met 42” twee stijlvolle meubelen.

Aldenkamp 5700 serie

De nieuwe meubelen uit de Aldenkamp 5700 serie vallen direct in het oog door hun strakke vormgeving en geringe diepte. Ze zijn uitgevoerd in zilver en voorzien van gematteerd glas en duurzaam afgewerkte aluminium lijsten, waardoor de apparatuur geheel tot zijn recht komt. Het LCD- of plasmascherm komt boven op het meubel te staan, terwijl audio- of videocomponenten onzichtbaar blijven achter het gematteerde glas. Dit glas laat overigens het signaal van de afstandsbedieningen moeiteloos door, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de klep van het meubel voortdurend open moet staan. Het kabeldoorvoersysteem houdt kabels netjes uit het oog.

Aldenkamp 5700 serie

De nieuwe meubelen worden gemonteerd geleverd en zijn verkrijgbaar in twee breedtes.
Het model A-5728.3, met de afmetingen 60.5 x 80 x 43 cm (HxBxD), is speciaal ontwikkeld voor 28" Plasma en LCD schermen. De consumentenadviesprijs voor dit meubel bedraagt 599 euro.
De A-5742.3 is geschikt voor Plasma en LCD schermen tot en met 42" en is 60.5 x 110 x 43 cm groot (HxBxD). De consumentenadviesprijs voor dit meubel is 699 euro.


 
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer »
HiFidelity XS: Denon AVR-X2000 HiFidelity XS: Denon AVR-X2000
lees meer »
Win de Teufel Impaq 7000 Win de Teufel Impaq 7000
lees meer »
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer »