sluiten
 
HiFi.nl
 
 

Audiac introduceert Tivoli Audio Model One

 

De Tivoli Audio Model One, de steeds weer actuele audioklassieker, staat opnieuw in de spotlights met de op de Woonbeurs Amsterdam te introduceren Frost White Collection. Het gaat om vier uitvoeringen van een hoogglanzend wit gelakte radio met een front in de opvallende tinten Atlantic Blue, Ember Red, Kelly Green of Snow White.

Vanzelfsprekend is ook deze Model One uitgerust met de fameuze tuner, de bekende vertraagde afstemknop, de automatische contourregeling en de lange-slagluidspreker waarmee deze radio zijn onaantastbare positie verwierf. Ook in de pers blijft de Model One in de belangstelling staan. Als stereofiele geliefden de knop van de oersolide Model One Table Radio opendraaien, gooien ze al hun multifunctionele Bluetooth-speeltjes het raam uit en huilen ze vreugdevolle hifitranen, zo schreef het Amerikaanse Elle magazine onlangs, en daar hoeven we niets aan toe te voegen.

De Model One wordt geleverd met een externe FM-antenne en een netsnoer, in de uitvoeringen Frost White/Atlantic Blue, Frost White/Kelly Green, Frost White/Ember Red, and Frost White/Snow White. De adviesverkoopprijs bedraagt 249 euro.


 
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer
HiFidelity XS: Denon AVR-X2000 HiFidelity XS: Denon AVR-X2000
lees meer
Win de Teufel Impaq 7000 Win de Teufel Impaq 7000
lees meer
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer