HiFi.nl
 

De Bose Chihuahua

Nee, het gaat niet om een boze hond, maar om een nieuw product van Bose. Zoals de naam al doet vermoeden, is het iets met een klein formaat, zoals bijvoorbeeld een dockingsysteem voor je telefoon. Wat de Bose Chihuahua nou precies is, maakt Bose pas bekend tijdens een persbijeenkomst op 15 september in New York.

Het was de winkelketen Best Buy die de informatie over het nieuwe Bose-product deed uitlekken. In hun planning staat dat er op zondag 16 oktober reclamemateriaal in de winkels moet komen, waarin de Bose Chihuahua de hoofdrol speelt. Er wordt gesproken over ‘a new technology (wireless) MP3 speaker docking station that is ultra small’.

Bose kondigt het zelf aan met de mysterieuze slogan ‘Hold the phone, hear what happens’, dus het apparaatje zal waarschijnlijk compatibel zijn met je telefoon. Het is zeer waarschijnlijk dat de Bose Chihuahua ook compatibel is met het SoundLink-systeem van Bose, waarmee je muziek draadloos naar je Bose speakers kunt streamen. Rumours, rumours, rumours... pas na 15 september zullen we weten wat de Bose Chihuahua nou eigenlijk is.

Bron: Thisismynext.com
 
Test: TAD Compact Reference Test: TAD Compact Reference
lees meer »
Test: Vivid Audio GIYA4 Test: Vivid Audio GIYA4
lees meer »
Video: Essentie Beter Beeld & Geluid Video: Essentie Beter Beeld & Geluid
lees meer »
Test: Magico S3 Test: Magico S3
lees meer »