NIEUWSADAM

Sonority-Audio op New Music show

Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2011 | ADAM

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober vindt in het Courtyard Hotel in Evere (Brussel) voor de derde keer de New Music Belgium Hifi Show plaatst. Voor de New Music show zal Sonority-Audio Import de nieuwe ADAM Artist series meenemen, in ieder geval in de vorm van de Artist 3 en 5.

De X-ART-Technologie in de ADAM monitoren wordt al in veel studio’s over de hele wereld gebruikt. Ook de nieuwe GTC serie van ADAM-Audio en de welbekende Classic en Tensor series zullen aanwezig zijn. Aansturing zal plaatsvinden door BMC uit Duitsland. Een primeur is de nieuwe High Res DAC, de vorige standaard USB 1.1-ingang wordt vervangen door een nieuwe hoge resolutie USB-ingang en dat maakt de transmissie mogelijk van een sampling frequentie van 192 kHz bij een resolutie van 24bits. BMC audio maakt geen gebruik van upsampling! Dit wordt ondersteund met bekabeling van Argentum Acoustics.



Verder zijn ook de producten van Burson Audio aanwezig, zoals de HA160 hoofdtelefoonversterker, de HA160D en net gelanceerde DA-160 DAC van 899 euro met 2x USB inputs. Verder zij er ook producten van Aktimate (Epoz Aktimate ipod luidsprekers), Edwards Audio en BLOK Audiomeubels te vinden. Sonority-Audio verwelkomt je graag in kamer 202. Je kunt ook even kijken op de website van Sonority Audio.


EDITORS' CHOICE