NIEUWSAVA

AVA introduceert de LaunchPort

Redactie HiFi.nl | 16 december 2011 | AVA

Nieuw van importeur AVA is de LaunchPort, een systeem waarmee je een iPad2 overal kunt opladen, opbergen of gebruiken. Het systeem bestaat uit een (laad)station en een PowerShuttle. Iedere PowerShuttle werkt met elk station. LaunchPort maakt gebruik van magneten om de iPad aan het dockingstation te bevestigen en inductieve oplading.

De LaunchPort PowerShuttle voor iPad 2 is een zwarte of witte sleeve met soft touch afwerking. De iPad wordt in een externe behuizing gestoken die extra bescherming biedt. Deze is uitgevoerd met een miniUSB zodat je hem onderweg kunt opladen en hij beschikt over een ingebouwde waveguide waardoor het geluid beter naar de gebruiker gericht wordt. Omdat de PowerShuttle met magneten is uitgerust kun je jouw iPad op elk metalen oppervlak ophangen. 

 

Het BaseStation is de tafel houder voor de PowerShuttle. Met zijn brushed aluminium afwerking en inductieve laadfunctie is dit een perfecte functionele oplossing voor het gebruik van de iPad2. Het LaunchPort WallStation geeft de iPad2 een vaste plek op de muur. Simpel vastklikken en afnemen dankzij de magnetische koppeling, uiteraard horizontaal, verticaal en alles er tussen in. Ook hier wordt de iPad automatisch opgeladen zodra deze op de houder geklikt wordt.

 

De verkoopprijzen (inclusief BTW) zijn als volgt: 
Powershuttle: 179 euro 
Basestation: 249 euro 
Wallstation: 249 euro

Voor meer informatie kun je kijken op de website van LaunchPort


EDITORS' CHOICE