HiFi.nl
 
 

Nieuwe studiedagen bij TubeSociety

 

De buizenopleiding TubeSociety organiseert ieder jaar belangrijke studiedagen waar goed geïnformeerde en bekende gastdocenten les geven. Er staan weer een aantal interessante studiedagen en open dagen op de planning.

Op 17 maart aanstaande geeft Peter Swarte les over luidsprekers, waarin werking, afstraling, simulaties en afstemming op de akoestiekdiepgaand worden behandeld. Formules worden niet geschuwd. Op 12 mei geeft Jan Didden een studiedag over foutcorrectie in versterkers. Niet alleen de standaard negatieve tegenkoppeling wordt besproken, maar ook positieve foutcorrectie, stabiliteit, combinaties van plus en min tegenkoppeling en hoe men er in de historie mee is omgegaan. Formules worden in deze studiedag nauwelijks gebruikt, de nadruk ligt op het verkrijgen van inzicht.

Studiedagen & open dagen
De studiedagen starten om 11.00 uur en duren tot ongeveer 15.00 uur. Vooraf aanmelden is nodig en de kosten bedragen 50 euro. Daarnaast worden er twee open dagen gehouden, op de zaterdagen 21 april en 19 mei. Deze duren van 14.00 uur tot 17.00 uur en de kosten bedragen 5 euro. Vooraf aanmelden is niet nodig. TubeSociety is een afdeling van:

ir. Bureau Vanderveen
Sassenstraat 21
8011 PA Zwolle
Website (zie sectie TubeSociety)

Open dagen
Zaterdag 21 april
Zaterdag 19 mei

Studiedagen
Zaterdag 17 maart (Peter Swarte - luidsprekers) 
Zaterdag 12 mei (Jan Didden - foutcorrectie in versterkers) 


 
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer
HiFidelity XS: Denon AVR-X2000 HiFidelity XS: Denon AVR-X2000
lees meer
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer
Win de Teufel Impaq 7000 Win de Teufel Impaq 7000
lees meer