HiFi.nl
 

All-round met Remkes beeld & geluid

Op de website van Remkes beeld & geluid zijn een aantal leuke brochures te vinden. Wil je weten waarom Remkes kwaliteit levert met een hoofdletter K? Of hoe zij kunnen zorgen voor een in de vloer verzonken beeldscherm? Je leest het hier. 

Eindhoven Business bracht in 2011 een bezoek aan Remkes beeld & geluid. Eigenaar Robert Remkes leidde hen rond. Niet alleen de gerenommeerde namen als Bowers & Wilkins, Marantz en Classé kwamen langs, ook low-budget kun je bij Remkes vinden. Robert Remkes legt in onderstaand artikel uit dat vroeger elke ruimte een specifiek uitgebakende functie had, maar dat beeld en geluid nu steeds meer all-round worden ingezet. Zelfs een in de vloer verzonken beeldscherm is voor hen niet te gek. Optimale oplossingen bedenken, dat is de kunst. Lees meer in onderstaand artikel van Eindhoven Business. 


Klik op de afbeelding om het artikel te lezen. 

Eindhoven Business is niet de enige die Remkes beeld & geluid heeft bezocht. HiFi.nl ging er maar liefst drie keer langs voor een Hi-Visit: de eerste in 2003, de tweede in 2005 en ook in 2009 zijn we een keer op bezoek geweest. Leuk om de ontwikkeling te zien die Remkes in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Binnenkort staat er een nieuwe Hi-Visit op de planning, zodat we Robert Remkes aan de tand kunnen voelen over de laatste stand van zaken. 

Remkes beeld & geluid 
Aalsterweg 10
85615 CJ Eindhoven
T: 040 - 223790
E: info@remkesbeeldengeluid.nl
Website 
 
Interview met Sonos-oprichter Interview met Sonos-oprichter
lees meer »
FWD Magazine #56 nu verkrijgbaar FWD Magazine #56 nu verkrijgbaar
lees meer »
Beter Beeld & Geluid in anderhalve minuut Beter Beeld & Geluid in anderhalve minuut
lees meer »
KEF Fabrieksbezoek KEF Fabrieksbezoek
lees meer »