HiFi.nl
 

B&W P3 lancering met Norah Jones

De lancering van de nieuwe P3 hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins werd groot gevierd. In New York speelde Norah Jones haar nieuwe album ter ere van de nieuwe serie koptelefoons.

Norah Jones haar speelde nieuwe album Little Broken Hearts in The Box, een theater in de Lower East Side van New York City. Het album werd geproduceerd door Brian ‘Danger Mouse’ Burton van Gnarls Barkley en Broken Bells. De 12 nummers werden gespeeld voor 200 VIP bezoekers, die het concert allemaal konden beluisteren via Bowers & Wilkins 802 Diamond speakers.

Maar ze kwamen natuurlijk voor de nieuwe P3 hoofdtelefoon, waar we al uitgebreid over schreven in dit artikel. De P3 heeft een opvouwbaar design met speciaal ontworpen oorkussens voor maximaal comfort. Vernieuwde drive units zorgen voor een gedetailleerd geluid. De lichte en compacte P3 is gemaakt van duurzaam rubber en geborsteld aluminium. Dit maakt de P3 een comfortabele maar toch uiterst robuuste hoofdtelefoon.

Vanaf juni is de P3 verkrijgbaar voor de consument. Hij is leverbaar in een zwarte of witte uitvoering en kost 199 euro. Kijk op de website van Bowers & Wilkins voor meer informatie.

Kijk ook eens op de Special Page van Bowers & Wilkins
 
Recensie: Teac TN300 Recensie: Teac TN300
lees meer »
HiVisit: A10Audio / Room4Music HiVisit: A10Audio / Room4Music
lees meer »
Interview NAD/Bluesound Interview NAD/Bluesound
lees meer »
AudioXperience presenteert NAC-N272 AudioXperience presenteert NAC-N272
lees meer »