HiFi.nl
 
 

Triple M Audio opent 1 september in BelgiŰ

 

Op 1 september aanstaande opent Triple M audio shop uit Rhenen een tweede filiaal in BelgiŰ (Neufchateau-Dalhem, EU-regio). Net als in Rhenen wordt ook hier het concept van Triple M audio shop doorgevoerd om de Belgische, Franse, Duitse als ook het zuidelijke deel van Nederland te voorzien van haar producten, kennis en service, zo laat Triple M audio shop weten.á

De uitbreiding van Triple M audio shop naar BelgiŰ is een resultante van de groei die de winkel in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Triple M audio shop zit namelijk vol ambitie, en levertádiverse merken apparatuur, buizen en onderdelen, modificaties en reparaties, als ook het in eigen huis ontwikkeld merk Pink Faun.

Naast de verkoop van diverse nieuwe- en tweedehands apparatuur biedt Triple M audio shop ook een groot en gevarieerd aanbod buizen en onderdelen aan, hebben zij een eigen reparatie en modificatie afdeling, een draaitafelservice, bieden ze advies voor en hulp bij het aanleggen van audiogroepen, en is er een afdeling voor de zelfbouw.

Triple M audio shop in Rhenen (klikbaar voor groter formaat)

Kijk op de website voor meer info


 
Surround: Verleden, Heden en Toekomst Surround: Verleden, Heden en Toe...
lees meer ╗
Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES Review Sony HAP Z1ES en TA-A1ES
lees meer ╗
De kracht van vinyl De kracht van vinyl
lees meer ╗
Recensie Sonus Faber Venere 3.0 Recensie Sonus Faber Venere 3.0
lees meer ╗