HiFi.nl
 
 

Nieuwe PSB Imagine Mini C

Als toevoeging op de Imagine Mini Serie komt PSB met de Imagine Mini C. Deze compacte centre speaker is voorzien van een paar klei/keramische versterkte polypropyleen 4-inch woofers met rubber surround, een 1-inch titanium dome tweeter met ferrofluidum en een achterpoort-bas-reflex. 

De Imagine Mini C is een kleine, makkelijk te plaatsen luidspreker. De speaker beschikt over een unieke magneet structuur op de woofer, de Turbo Magnet. Deze magneet geeft de spreekspoel energie en verbetert de lage frequenties van de woofer voor een meer gecontroleerde basrespons.

De Imagine Mini C is volgens PSB een perfecte metgezel voor de rest van de PSB Imagine Serie, zoals de T2 Tower, en zal beschikbaar zijn in vier kleuren: Black Ash, Dark Cherry, Hoogglans Zwart of Hoogglans wit.

PSB Speakers
PSB Speakers komt uit Canada en maakt al meer dan 40 jaar speakers. Voor iedere prijsklasse is er een lijn beschikbaar van de Alpha serie tot de Synchrony serie is er voor ieder wat wils. PSB Speakers heeft ook een lijn buitenspeakers om bijvoorbeeld in de tuin van muziek te genieten.

Voor meer informatie over de Imagine Mini C kun je terecht op de PSB website.

PSB Speakers heeft ook een Special Page
 
High-End met een missie: Zanden High-End met een missie: Zanden
lees meer »
Home Cinema zoals het Hoort Home Cinema zoals het Hoort
lees meer »
Beast and the Beauty: Peach Tree en Focal Beast and the Beauty: Peach Tree...
lees meer »
Review: Naim UnitiLite en Neat Motive SX2 Review: Naim UnitiLite en Neat M...
lees meer »