Sonos software en controller update


Redactie HiFi.nl | 12 februari 2013 | Sonos

Sonos lanceert vandaag de Playbar, maar introduceert ook een update van de software - Sonos 4.0. Er zijn bijvoorbeeld opties toegevoegd voor je favoriete muziekkeuze, en de Android app is aangepakt.

Sonos-software 4.0 biedt enkele verbeteringen aan de Sonos Controller-apps, die het mogelijk maken sneller en eenvoudiger door de beschikbare muziek te bladeren. Sonos Favorites biedt one-touch toegang tot je favoriete muziek vanaf elke Sonos-bron, zoals de muziekbibliotheek, streamingdiensten en radiostations, direct vanuit het muziekmenu. De Sonos Controller voor Android bevat een nieuwe widget die je in staat stelt om Sonos direct vanaf je Android-homescreen te bedienen. Bovendien is de Sonos Controller voor iPhone aangepast voor het grotere scherm van de iPhone 5. De software-update is te installeren via het Sonos-systeem en in alle app-stores.

Voeg een track, album, afspeellijst of radiostation toe aan je favorieten, van welke muziekbron (muziekbibliotheek of muziekservice) dan ookVind en speel je lievelingsmuziek in een handomdraai door je favorieten te openen, rechtstreeks vanuit het muziekmenuMet je Android-smartphone of -tablet is nieuwe muziek gemakkelijker te vinden dankzij het verbeterde zoekvak van de Sonos ControllerMet de nieuwe widget kun je nu direct vanaf het startscherm van je Android-apparaat, muziek afspelen, pauzeren of naar de volgende track springen