Geluidsinstallatie upgraden met Teufel Decoderstation 5 Mk2


Redactie HiFi.nl | 24 juni 2013 | Teufel

Teufel Audio brengt deze maand de Decoderstation 5 Mk2 op de markt, een compact apparaatje bedoeld om meer uit elke actieve 5.1 set te halen. De Decoderstation 5 Mk2 is geen receiver; het is een aansturingsapparaat dat de signalen van de aangesloten toestellen aan de surround-set doorstuurt.

Het kastje is bedoeld voor een actief speaker systeem met ingebouwde versterker-unit of voor analoge signalen van een pc-geluidskaart.

In de Decoderstation 5 Mk2 is een Dolby/DTS-decoder ingebouwd. Deze maakt het uiteindelijk mogelijk om een originele surround sound weer te geven. De 5 Mk2 kan acht verschillende apparaten aan een geluidsinstallatie koppelen: Xbox, PlayStation, Wii, Blu-ray speler, cd-speler, MP3 speler, de computer, iPhone dock en anderen. Zo kan de nieuwe of bestaande actieve 5.1 geluidsinstallatie een centrale rol in de woonkamer worden toebedeeld. 

Specs

5.1 driver met geïntegreerde Dolby/DTS decoder voor pc-luidspreker sets4 analoge audio-ingangen (3x stereo / 1x 5.1), 4 digitale audio-ingangen (2x optisch / 2x coax)Variabele lip sync voor het synchroniseren van beeld en geluidInfrarood afstandsbediening en front-regelaarInformatief 32-tekens displayGeschikt voor alle actieve 5.1 luidsprekersets en 5.1 pc-sets met ingebouwde geluidskaart

De Decoderstation 5 Mk2 is per direct (en enkel) verkrijgbaar op www.teufelaudio.nl voor de prijs van €199,99. Kijk ook eens op de Special van Teufel