Yamaha MusicCast Pop-up Experience in de Q-Factory tijdens ADE 2019


Redactie Hifi.nl | 18 oktober 2019 | Fotografie Fabrikant | Yamaha

De hoofdstad staat tot en met zondag 20 oktober nog in het teken van het Amsterdam Dance Event. Op ongeveer 200 locaties zijn talloze evenementen voor de muziek-industrie en kunnen vele duizenden bezoekers weer bij een overvloed aan dance-evenementen terecht.

Een van die locaties is de Q-Factory in Amsterdam-Oost, een vermaard muziekmakerscentrum. De Q-Factory heeft twee podia, ruim 50 repetitieruimtes voor muzikanten, een hotel en andere horecavoorzieningen en talloze bedrijven uit de muziek-industrie, waaronder het Abbey Road Institute, DJ School Amsterdam en de Red Bull Studios. Gedurende ADE kun je er ook terecht voor het streaming- en multiroom aanbod van Yamaha MusicCast.

Lezen: alles wat je moet weten over Yamaha MusicCast

Yamaha Music heeft tijdens het ADE een Pop-up Experience in het Q-Cafe, waar je Yamaha MusicCast-producten kunt beleven. Ben je benieuwd naar het streaming- en multiroom-aanbod, loop dan zeker even binnen bij de Q-Factory. De Yamaha MusicCast Pop-up Experience is zaterdag 19 oktober geopend van 11.00 tot 21.00 uur, en op zondag 20 oktober van 11.00 tot 19.00 uur.

Q-FactoryProgramma ADEWebsite Yamaha