Blu-ray Disc op promotietour


Redactie HiFi.nl | 08 april 2008

(ingezonden mededeling)

Voorburg, 8 april 2008 – High-definition is hét buzz-woord als het om TV-kijken of gamen gaat. GfK Nederland verwacht dat eind 2008 61% van de huishoudens een platte TV heeft. Maar nog weinig consumenten weten wat high-definition is en hoe zij thuis meer uit hun HDTV kunnen halen. Om mensen te informeren over high-definition en Blu-ray Disc gaat vrijdag 11 april de Blu-ray Disc Promotietour door de Benelux van start.

Het winkelend publiek kan tijdens de Promotietour kennismaken met de ultieme high-definition ervaring. In grote winkelcentra zien voorbijgangers zelf hoe zij met Blu-ray Disc méér uit hun HDTV halen. Want met Blu-ray Disc kunnen zij thuis genieten van de grootste filmhits, games en muziek in de allerbeste kwaliteit.

De Blu-ray Disc Promotietour doet de komende maand de volgende Nederlandse en Belgische steden aan:

Utrecht, winkelcentrum Hoog Catharijne op vrijdag 11 april en zaterdag 12 april Luik, winkelcentrum Les Galeries St. Lambert op vrijdag 11 april en zaterdag 12 april Rotterdam, winkelcentrum Zuidplein op vrijdag 18 april en zaterdag 19 april Brussel, winkelcentrum City 2 op vrijdag 18 april en zaterdag 19 april Hoofddorp, winkelcentrum De 4 Meren op vrijdag 25 april en zaterdag 26 april St. Niklaas, winkelcentrum Waasland op vrijdag 25 april en zaterdag 26 april Antwerpen, winkelcentrum Stadsfeestzaal op vrijdag 2 mei en zaterdag 3 mei


Blu-ray Disc

Blu-ray Disc is de opvolger van de DVD. Een Blu-ray Disc ziet er hetzelfde uit als een DVD maar heeft veel meer opslagruimte. Hierdoor is het beeld 5x scherper dan op DVD en het geluid kristalhelder. Op Blu-ray Disc komen de nieuwste films, next generation games en popconcerten uit. Meer dan 170 bedrijven in de consumentenelektronica, film- en entertainmentindustrie ondersteunen Blu-ray Disc. Dat betekent dat er een groot en groeiend aanbod is aan speelfilms en games op Blu-ray Disc en een ruime keuze aan Blu-ray Disc-apparatuur. Ook in de PLAYSTATION®3 zit een ingebouwde Blu-ray Disc-speler.


Wat heb je nodig voor de maximum Hi-Def Experience?

Om van de ultieme high-definition ervaring te genieten heb je een HDTV nodig en een Blu-ray Disc speler, PLAYSTATION®3 of computer met Blu-ray Disc-drive. Met een bijpassend Home Theater System haal je met de Blu-ray Disc ook het geluid van de bioscoop in huis.


Waar kunt u Blu-ray kopen?

Vraag uw lokale hifi-winkel naar de mogelijkheden van Blu-ray Disc. U vindt een overzicht van gespecialiseerde winkels in onze Hi-Find.