NIEUWSShelter

Nieuwe importeur Shelter

Redactie HiFi.nl | 07 december 2007 | Shelter

(ingezonden mededeling)

Shelter elementen is een bekende naam in de analoge weergave. De naam is gekozen als verwijzing naar de elementen als `toevluchtsoord` voor iedereen die in de beginjaren van Shelter `leed` onder de opkomst van de CD. Shelter elementen waren een veilige vluchthaven voor de analoogliefhebber in de dagen van het oprukkende digitale kwaad.



Naast de elementen vind je in het assortiment ook een stepup-trafo die perfect aansluit op de Shelter-elementen. Yazuo Osawa, stichter, eigenaar en ontwerper van Shelter elementen was van 1982 tot 1986 element ontwerper en ontwikkelaar bij het vroeger roemruchte merk Fidelity Research. Sinds 1986 ontwikkelt hij zelf elementen onder de naam Shelter.

Osawa zelf zegt over zijn elementen: “ In de vormgeving en de klank van mijn producten weerspiegelt zich mijn liefde voor de muziek. Het is mijn diepste wens elementen te maken die zich gedragen zoals een origineel en edel muziekinstrument en vol en muzikaal van klank zijn. Dit wordt bereikt door de ranke vormgeving en de elegante verwerking van de grondstoffen. Elk element wordt door mij met de hand gemaakt en voor de uitlevering grondig gecontroleerd.”



Shelter elementen zijn al enige tijd verkrijgbaar in de Benelux, maar per direct is de import overgenomen door Multitrade Belgium. Dit is niet geheel toevallig, het merk sluit namelijk perfect aan bij de rest van het assortiment van Multitrade Belgium. Bij de importeur vervoegt Shelter het productenpalet en komt het naast zijn landgenoot Koetsu te staan in het elementenaanbod.

MERK

EDITORS' CHOICE