NIEUWSHitachi

Award voor Hitachi Blu-ray Disc camera

Redactie HiFi.nl | 18 december 2007 | Hitachi

(ingezonden mededeling)

De Hitachi DZ-BD7HE Blu-ray Disc camcorder is door de lezers en redactie van het maandblad Digital Movie uitgeroepen tot ‘meest innovatieve product van 2007 – 2008’. De Blu-ray Disc camera van Hitachi ontvangt hiervoor de “Digital Movie Innovatie Award van het jaar”. De DZ-BD7HE is ’s werelds eerste Blu-ray Disc camcorder die video-opnames opslaat in 1920x1080 Full HD op Blu-ray schijfmedia en harde schijf.



De jury was lovend over de Hitachi DZ-BD7HE. Het rapport noemt onder andere het feit dat beelden met de hoogste HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels, afkomstig van de 5,3-megapixel CMOS-beeldsensor worden weggeschreven naar een beschrijfbare Blu-ray Disc, revolutionair. Deze Award is het resultaat van zowel professionele meningen als reacties uit het lezerspubliek van Digital Movie.



“Wij zijn trots om als eerste de Blu-ray Disc camcorder te hebben geïntroduceerd op de markt. Deze Award is dan ook een extra beloning op onze toewijding innovatieve producten af te leveren,”
zegt Jessica Van de Gucht, Marketing Manager Benelux. “Met de Hitachi Blu-ray camera’s kan iedereen de scherpste Full HD beelden vastleggen en opnemen op Blu-ray schijven met een topcapactiteit. De resultaten zijn ongelofelijk. Zowel de juryleden als het publiek heeft dit weten te waarderen.”


EDITORS' CHOICE