NIEUWS

High End München 2008

Redactie HiFi.nl | 15 april 2008

Volgende week vindt opnieuw de High End München plaats. De beurs wordt gehouden van donderdag 24 tot zondag 27 april in de M.O.C. in München. Op de beurs zullen alle grote high end hifimerken te vinden zijn. Ook HiFi.nl zal weer aanwezig zijn om verslag te doen.



De beurs heeft inmiddels al meer dan 200 inschrijvingen. Ook is het aantal buitenlandse deelnemingen dit jaar gestegen van 3% naar 32%. Daar bevinden zich kleine gespecialiseerde bedrijven onder maar ook grote bedrijven met een internationale status.

Ook dit jaar zal HiFi.nl weer afreizen naar München om voor u verslag te doen van dit evenement. Zoals u inmiddels van ons gewend bent zullen we van de High End verslag doen in de vorm van een blog. Deze vorm van verslaglegging introduceerden we tijdens de VAD show 2007 en ook tijdens de CES in Las Vegas van afgelopen januari hebben we u via de blog op de hoogte proberen te houden van dit evenement. Verschil met de VAD show en de CES is dat we deze keer niet met de filmcamera aanwezig zullen zijn.



De High End in München is een consumentenshow, dus ook u kunt de show van vrijdag tot en met zondag bezoeken. Toegangsbewijzen voor de High End München kosten 10 euro per stuk. Beursdagen lopen van 10.00 tot 18.00 uur. Donderdag 24 april is een speciale dag voor handelsrelaties.


EDITORS' CHOICE