NIEUWSNuforce

NuForce W-1 Subwoofer


Redactie HiFi.nl | 19 februari 2009 | Nuforce

NuForce brengt een nieuwe actieve subwoofer op de markt. Klein van stuk, zwaar van gewicht en groots van prestaties. De NuForce W-1 is, in stijl met eerdere producten van NuForce, zeer massief opgebouwd. Onder andere de 18mm dikke MDF kast zorgt ervoor dat de nog geen 30 centimeter grote subwoofer liefst 6 kilo weegt.

U kunt de subwoofer uitgebreid instellen, zodat de W-1 in praktisch iedere combinatie te gebruiken is. Zowel de Fase, het volume en de kantelfrequentie zijn traploos instelbaar. De subwoofer gaat automatisch aan als er een signaal binnenkomt, en automatisch weer uit als hij niet gebruikt wordt (instelbaar).

NuForce W-1 Subwoofer

NuForce heeft voor een "all-black" aanpak gekozen. Alleen de pootjes kunnen, inderdaad kunnen, een andere kleur krijgen. Naast de zwarte pootjes kunt u ervoor kiezen om rode, zilveren of blauwe pootjes onder de W-1 te zetten.

In combinatie met de NuForce Icon versterker en S-1 luidsprekers ontstaat er een zeer betaalbare en uitgewogen set. Ideaal voor de huiskamer en dusdanig van kwaliteit dat de set de prestigieuze Blue Moon Award binnensleepte.

EDITORS' CHOICE