ARTIKEL

Audiopaul beluistert VAD 2003


AudioPaul | 26 oktober 2003

Foto-impressie VAD Hifi & Cinemashow 2003

Na mijn bezoeken eerder dit jaar aan de Doelen Lente Hifishow en zeer recent aan de Internationale Funkausstellung (IFA) in Berlijn was ik eigenlijk van plan om de VAD-show dit jaar te laten schieten. Als trouwe bezoeker kom ik er al vanaf de eerste VAD-show sinds, als ik me goed herinner, 1996 en zie het ieder jaar drukker en drukker worden. Vorig jaar was het z druk dat ik nauwelijks ergens rustig kon luisteren, toch maakt de sfeer en de contacten voor mij altijd weer een hoop goed.

Ook deze keer liet ik niet verstek gaan, want toen Hifi.nl mij de gelegenheid bood om op maandag, de dealerdag, de show te bezoeken en links en rechts wat foto`s te maken, kreeg ik spontaan een visioen van lege gangen en luisterkamers helemaal voor mijzelf. Ik moet bekennen dat m`n visioen heel aardig is uitgekomen!

Dus na een rit van anderhalf uur, wat ongewenste capriolen in de winkelstraat van Veldhoven omdat de weg was opgebroken (had ik nou tch maar Veldhoven-Zuid genomen), en wat omweggetjes kon ik eindelijk de Alfa op een geheel leeg parkeergedeelte van het congresterrein parkeren. Eventjes melden bij een charmante dame van de receptie, pasje opspelden en VAD-show, here I come!

De volgende fotoreportage geeft slechts een globale indruk van wat er dit jaar zoal te beleven viel. Zelfs op zo`n rustige dag is het onmogelijk om alles te bespreken, zeker als je ook nog eens een praatje maakt en ruim de tijd neemt om te luisteren. Maar als aanvulling op de zr uitgebreide, (foto)verslagen, verzorgd door Hifi.nl, zal iedereen die VAD-show dit jaar niet kon bijwonen of het n en ander heeft gemist vanwege de drukte een uitstekende indruk krijgen van VAD Hifi & Cinemashow 2003.

EDITORS' CHOICE