NIEUWSNAD

NAD introduceert T757 AV-receiver

Redactie HiFi.nl | 05 augustus 2011 | NAD

Al eerder berichtten we dat o.a. Denon en Marantz nieuwe AV-receivers aan hun assortiment hebben toegevoegd. Ook NAD heeft niet stil gezeten op AV-receiver gebied en komt met de nieuwe NAD T757. Deze AV-receiver is gebouwd volgens het speciale MDC principe van NAD.

Met het MDC principe bereidt NAD zich voor op de toekomst. Het Modular Design Concept stelt een gebruiker in staat om losse onderdelen van de receiver te upgraden zodra de techniek zich verder heeft ontwikkeld. NAD ontving zelfs een Red Dot Design Award voor het MDC principe. Wie naar de toekomst kijkt, zal ook het fenomeen 3D tegenkomen, vandaar dat de T757 ook overweg kan met 3D video. Ook zet de AV-Receiver analoge video om naar HDMI, zodat er maar één kabel nodig is van de receiver naar tv of projector.



De T757 kan tweekanaals stereo omzetten naar meerkanaals surround geluid door middel van EARS (Enhanced Ambience Retrieval System). Niet minder dan 4 HDMI, 6 digitaal audio ingangen maar ook een verscheidenheid aan analoge composite, S-Video en Component video ingangen maken dat zowat elke bron zich zonder problemen laat aansluiten. Ben je in het bezig van een iPod of iPhone? Dan is de NAD IPD 2 Dock wellicht geschikt voor jou. Deze toont de informatie over de afgespeelde muziek ook op het On Screen Display. De T757 beschikt over een FM/AM tuner en je kunt kiezen uit 30 voorkeurzenders. Er is tevens een losse DAB tuner voor digitale radio ontvangst.



De NAD T757 AV Receiver is vanaf nu leverbaar bij de officiële NAD dealer. De adviesprijs is 1599 euro.

 

MERK

EDITORS' CHOICE