KEF R-serie bij RAF/Hi-Fi Klubben

Redactie HiFi.nl | 02 november 2011 | Fotografie | KEF

Het is weer tijd voor een nieuwsbrief van RAF! Tussen het verbouwen door zitten zij immers niet bepaald stil. In hun nieuwste nieuwsbrief laten zij weten dat je vanaf nu de KEF R-Serie bij hen kunt komen beluisteren en er zijn weer een paar leuke aanbiedingen.

De langverwachte KEF R-serie luidsprekers zijn geïntroduceerd tijdens het RAF Trend Event, dat ongeveer een maand geleden plaats vond. Van deze serie zijn nu de R300 drieweg boekenplank luidspreker en de R500 vloerstaande model bij RAF te beluisteren. Dus neem een paar van je favoriete cd’s mee en ga de KEF R-serie zelf uitproberen!



Verder zijn er ook nu weer een paar leuke aanbiedingen bij Raf. Zo is de Marantz Melody Movie M-ER803 inclusief luidsprekers afgesprijs van 1257 euro naar 999 euro. De Melody Movie is een high-end muzieksysteem in elegante compacte vormgeving, volgepakt met een scala aan video-technologieën. Ook kun je Musical Fidelity V-DAC en de V-PSU set kopen voor 240 euro, voorheen 415 euro. Kijk voor meer leuke aanbiedingen in de RAF nieuwsbrief.

MERK

EDITORS' CHOICE