NIEUWS

Magnepan primeur bij Gydotron

Redactie HiFi.nl | 08 november 2011 | Magnepan

Chattelin Audio System presenteerde hem in het voorjaar, nu is de Magnepan 3.7 ook in België te vinden: bij Gydotron Audio. Sinds de MG 3 serie in 1983 op de markt is gekomen, heeft dit high-end product een trotse status weten te verwerven van meest succesvolle luidspreker in het high-end segment. Wanneer de MG-3.7 wordt vergeleken met dynamische luidsprekers uit de 10.000 euro klasse op gebieden als inner detail, dieptebeeld en de illusie `alsof u er live bij bent`, zal deze Magnepan bewijzen dat het uitgeven van meer geld lang niet altijd garant zal staan voor een gehoormatig beter resultaat.

Als serie heeft hebben de `3` modellen al een lange en succesvolle carrière achter de rug en bezitten een onaantastbare reputatie als exclusieve en zeer goede high-end luidsprekers. Ze weten niet alleen gehoormatig excellent te presteren, maar worden gezien één van de meest populaire high-end luidsprekers aller tijden!

Magnepan op High End München

De MG-3.7 is de meest recente loot aan de stam van deze 3-serie. Het is een 3-weg systeem voorzien van een lage massa lijnbron middeneenheid, een echte ribbon eenheid voor het hoog en een basmembraan met een oppervlakte van maar liefst 1364 mm2. Deze MG-3.7 bevat een groter, verbeterd membraan voor het middengebied ten opzichte van zijn voorganger, waardoor een lager overnamepunt tussen laag- en middengebied kon worden gekozen. Positief gevolg is een verbeterde openheid en definitie en ook de slagkracht in het middenlaag heeft Magnepan bij deze MG-3.7 weten te verbeteren. Het eindresultaat is een zeer verrassende speaker die je dichter bij de muzikale realiteit zal brengen dan eerder in deze prijsklasse mogelijk was.
. 
De Magnepan 3.7
Is je nieuwsgierigheid gewekt? Dan ben je zeker welkom om zelf te ervaren wat deze speaker te bieden heeft.
.
Gydotron Audio
Katrien Lammens
Veldvenne 18
2970 Schilde, België
T 00 32 (0)473/ 11 65 13
gydotron@gydotron.com
website


EDITORS' CHOICE