ARTIKEL

Sony nieuws 2007

Sony introduceert dit najaar op alle fronten nieuwe producten die de potentie hebben de markt snel te veroveren. En niet alleen door de derde episode in een reeks van opvallende Bravia commercials.

Met de Bravia hebben we wel meteen de serie genoemd die de meeste nieuwe producten erbij krijgt. Niet alleen full HDTV LCD schermen, maar ook HDReady schermen en een nieuwe front projector zijn toegevoegd aan de serie.

Naast de verschillende technische hoogstandjes waarover u kunt lezen in het persbericht van Sony, is het opvallend dat er maar liefst zeven (!) verschillende kleuren beschikbaar zijn voor de behuizing.

Sony Bravia LCD TV en Projector

Revolutie voor BluRay
De nieuwe BluRay spelers van Sony, de BDP-S300 en de BDP-S500, zorgen voor een ware revolutie. BluRay technologie tegen betaalbare tarieven (599 en 899 euro respectievelijk). En het spreekt voor zich dat beide modellen zorgen voor een 1080p Full HD beeld. Meer weten over deze spelers? Klik hier.

Draagbaar gemak
Opvallende nieuwe toevoegingen aan het aanbod van Sony producten zijn nieuwe Walkman`s en drie nieuwe navigatie systemen.
De Walkman`s kent u natuurlijk wel van Sony en de Japanse fabrikant heeft in al die jaren de naam niet veranderd. De slag rond de MP3 spelers werd gemist door Sony, maar in samenwerking met Ericsson is het bedrijf begonnen aan een inhaalslag. Door de mobiele telefoon te combineren met de (MP3) Walkman (en een digitaal fototoestel) ontstaat een handig, nuttig en fraai product.

Sony Walkman NWZ A818

Dat Sony navigatie systemen maakt is wellicht voor u echt nieuws. Toch zijn ook deze producten toe aan een verbetering ten opzichte van eerdere modellen. Het meest exclusieve navigatie model combineert zelfs navigatie met Bluetooth, waardoor het dus mogelijk is de Sony navigatie samen te laten werken met de Sony Walkman telefoons.

EDITORS' CHOICE