NIEUWSBeats

Wireless Beats by Dr. Dre


Redactie HiFi.nl | 20 juli 2012 | Beats

Muzikale vrijheid, dat is het keywoord bij de nieuwe Beats Wireless bluetooth hoofdtelefoon Beats By Dr. Dre. Deze draadloze hoofdtelefoon met het design van de populaire Solo HD beschikt over bluetooth waarmee deze eenvoudig te koppelen is aan een smartphone of tablet met bluetooth.

De Beats Wireless levert net als alle andere Beats By Dr. Dre producten heldere hoge tonen, een natuurlijk middengebied en een krachtige strakke bas. Om ook via bluetooth de beste prestaties te kunnen leveren is de Beats Wireless voorzien van de laatste bluetooth technologieŽn en geschikt voor ontvangst van AAC en APT-X signalen.

Ook deze Beats is voorzien van ControlTalk. Ingebouwd in de oorschelp bevindt zich een microfoon en alle benodigde bedieningsknoppen zitten binnen handbereik op de rechter oorschelp. De ingebouwde accu kan worden opgeladen via de meegeleverde USB-kabel en levert tot 10 uur luisterplezier. Is de accu leeg of moet de hoofdtelefoon aangesloten worden op een bron zonder bluetooth, dan kan er ook gebruik gemaakt worden van de meegeleverde mini-jack kabel.

De Beats Wireless is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en heeft een verkoopprijs van 279,95 euro.†Voor meer informatie kun je kijken op de website van Beats By Dr. Dre.†

EDITORS' CHOICE