NIEUWS

Bose weerbestendige speakers


Redactie HiFi.nl | 24 juli 2012

Bose haakt ook in op de eindelijk gearriveerde zomer, met een serie weerbestendige speakers voor op het balkon, in de tuin, of op het terras, met de Bose FreeSpace 51 luidsprekers. 

De FreeSpace 51 speakers zijn aan te sluiten op je bestaande audioapparatuur, en behoeven geen montage doordat ze gemakkelijk te plaatsen zijn. Een setje moet dan voor een gelijkmatige dekking zorgen dankzij een ontwerp dat geluidsspreiding van 360 graden mogelijk maakt, zo meldt Bose. 

Een centrale poort versterkt de lage tonen om ook buitenshuis de diepte en kleur van de muziek te behouden, en een koepelvormige grill boven de poort weerkaatst de hoge tonen over het hele luistergebied. De tuin- en terrasluidsprekers kunnen op harde oppervlakken of in de grond worden geïnstalleerd. Voor gebruik op een terras kunnen dankzij de groeven aan de onderzijde van de voet de kabels gemakkelijk worden weggestopt.

De weerbestendige FreeSpace 51 speakers hebben onder meer een robuuste behuizing en een omlaag gerichte full-range driver van 11.4 centimeter. Voor gebruik buitenshuis zijn ze getest op extreme omstandigheden, zodat je ze het hele jaar buiten kunt laten.

Specificaties

  • 360 graden geluidsdekking
  • Installatie in of op de grond voor gebruik in de tuin of op het terras
  • Bestand tegen sneeuw, zonlicht, regen, ijs en zoutwaterdruppels
  • Vijf jaar beperkte garantie
  • Adviesprijs voor een setje van twee speakers: €649,- euro

Kijk ook eens op de Bose Special Page

EDITORS' CHOICE