NIEUWSKEF

Luidsprekers testen bij A10 Audio


Redactie HiFi.nl | 24 juli 2012 | KEF

A10 Audio spotte op HiFi.nl de onlangs gelanceerde Luidspreker Special, waar we al het nieuws, de recensies en de relevantse shows bij elkaar zetten. Omdat je er ook diverse recent geïntroduceerde luidsprekers kunt vinden waar A10 Audio een aantal mooie modellen van heeft staan, zoals de KEF LS50 en de Marten Django, lieten ze ons weten welke je er zoal kunt beluisteren. 

Zo staat zoals gezegd de bijzondere jubileumspeaker van KEF bij A10 opgesteld, de LS50. We kwamen deze monitorspeakers voor het eerst tegen in München, zochten ze later op bij iEar', en mogen inmiddels op de redactie ook over een paartje beschikken. 

Bij A10 Audio kun je de 'Kefjes' nu ook beluisteren, opgesteld naast een aantal andere onlangs geïntroduceerde luidsprekers, maar bijvoorbeeld ook de bijzondere M5 van Magico, dat onlangs met de S5 het eerste model uit een nieuwe serie aankondigde. "Een luidsprekersysteem dat al bij de allereerste aanblik de harten sneller zal doen kloppen, want wederom zijn Alon Wolf en zijn team er in geslaagd om iets daadwerkelijk bijzonders op de markt te zetten," zo meldde de importeur bij de introductie van de S5. De M5 is het eerdere vlaggenschip, en heeft een adviesprijs van 110.000 euro. 

Ook de Blumenhofer Gran Gioia en de Marten Django (die we in München ook spotten) staan er opgesteld. Ga dus een keer in Amsterdam langs als je één van deze weergevers wil beluisteren - of als je ze allemaal eens wil horen, om een goede vergelijking te kunnen maken. Wat overigens bij A10 ook mogelijk is op het gebied van versterkers, audiostreaming en platenspelers. 

A10 Audio / Room4Music
Burgemeester Roëllstraat 10
1064 BM Amsterdam
+31(0)207587290
+31(0)651500029
Website

Kijk ook eens op onze Luidspreker Special 

MERK

EDITORS' CHOICE