"/>
 

Bob Marley headsets bij Hifi Solutions


Redactie HiFi.nl | 24 juli 2012

The House of Marley brengt de milieuvriendelijke "Marley" hoofdtelefoons en dockingstations naar Nederland, en Hifi Solutions in Amsterdam is de eerste detailhandel in Nederland die het merk mag vertegenwoordigen. 

The House of Marley brengt Bob Marley's gedachtegoed "One Love, One World" naar Nederland. De producten, die op aangeven van de familie Marley gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen, moeten gelijkheid, eenheid, authenticiteit, duurzaamheid en naastenliefde onderstrepen, zo luidt de missie van het merk. 

Het aanbod van The House of Marley is vrij uitgebreid. Van (omgevingsgeluiden) isolerende in ear oordopjes met klinkende namen als Zion, Redemption Song, Conqueror en People Get Ready, tot over ear actieve noise cancelling hoofdtelefoons, gevolgd door diverse Docking Stations als de bijzonder Bag of Rhythm (zie onder), om enkele van de elementen uit de lijnen van The House of Marley te noemen. De geadviseerde retail prijzen varieëren van €24,95 tot € 349,- "voor hippe youngsters tot aan muziekliefhebbers en -kenners," zo meldt Hifi Solutions.

Klik op de afbeelding voor een leesbaar formaat

"Onze vader deelde zijn visie met de familie en zijn fans, door de gift van de boodschap in zijn muziek. Het is onze missie en verantwoordelijkheid om deze beweging voort te zetten," aldus Bob Marley's dochter, Cedella Marley. "The House of Marley en de Marley Audiosets die onze familienaam dragen zijn ontworpen om Bob zijn muziek en visie door te geven aan een nieuwe generatie."

Je vindt meer informatie over het merk en de modellen op de website van The House of Marley - sowieso een tip om eens rond te kijken. En Hifi Solutions is bezig met een nieuwe luisterruimte; je vindt hier een impressie, en kijk ook eens op de Special Page van de Amsterdamse hifi specialist.

EDITORS' CHOICE